perjantai 15. toukokuuta 2009

13.05.2009 agilityn epäviralliset kisat


Ilta vierähtikin sitten möllikisojen työntekijänä ja pääsin myös kahteen otteeseen starttaamaan kilpailijoiden radalla. Ensin Rommin kanssa ja sen jälkeen kahden koiran jälkeen vielä Pablon kanssa. Inka sai tyytyä istumaan autossa ja käymään vähän pissalenkillä, tosi tylsä päivä Inkalla Otsan rypistys !


Rommilla löytyi intoa, vaikka muille jakaa, mutta yllättävän hyvin se meni, toki karkasi multa pariin otteeseen Cool väärälle esteelle. Ensimmäinen virhe tuli liian tiukasti ottamastani kaarteesta puomille ja sen jälkeen sitten tosiaan karkasi multa putkelle uudelleen keppien sijaan. Mutta rata oli Rommille aivan liian vaikea, kun jätkä ei kovin montaa kertaa ole maxihyppyjä suorittanut tai ohjatuissa treeneissä käynnyt (ei sen puoleenkaan ole itsenäisesti harjoiteltu muutenkaan paljoa), mutta mitäs siitä, hauskaa meillä oli !


Pablo oli taas ihan kipsissä ja häntä koipien välissä, koko takaosa tärisi ja vapisi kun haavanlehti huohottaen. No nappasin sen vaan Rommin radan jälkeen ja juoksin lyhyen lämmittelyn ja kentälle. Hyvää suoritusta se kuitenkin teki, ohjaaja se siellä teki ne virheet mitä meille tuli eli puomin jälkeen seuraavalle esteelle vienti jäi puolitiehen ja keppien sisäänmenossa olin huolimaton, enkä auttanut koiraa, muuten mentiin oikein kivasti, varsinkin kun Pablolla tuo muu olotila ei ole kovin ratkiriemukas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti