maanantai 30. syyskuuta 2013

30.09.2013 Toivo kotiutuu ja Inka tottuu

Yhteiselo on edelleen ollut ihan sopuisaa. Eilen illalla Inka hieman väsytti ipanan ihailu ja näytteli hammasta siihen tyylii, että "et kyllä kipua mun viereen sohvaan", mutta siitäkään huolimatta ei ole yhtään tarvinnut yöksi tai muutenkaan niitä eristää ja välillä Toivo saa parkkeeraa kylkeen kiinni.

Aamulla pihalla leikkiminen näytti jo aika rennolta ja Inka murisee ja meuhkaa ihan tosissaan ja Toivolla on kivaa. Välillä mennään tosi kovaakin ja siinä vaiheessa vaan täytyy Inkaa hieman hillitä, ettei kaada Toivoa liian kovaan maahan, ettei pieneen satu. Mukkelis makkelis tuo Toivo siellä lentää ja kiemurtelee Inkan alla, mutta sillä tuntuu olevan kovin hauskaa Inkan kanssa. Täytyy luottaa siihen, että Inka osaa hallitta itseään, kun on ne omatkin pennut olleet, mutta kokoajan vahdin kuitenkin niiden leikkiä varalta.

Ulkona yhdessä ne on aika liikkiksiä, kun Toivo kulkee rinnakkain Inkan kanssa ja välillä pyllähtää maahan rapsuttelemaan kaulaansa, kun panta häiritsee. Ilahduttavaa on ollut miten nopeasti tuohon pantaan on sopeutunut ja kulkee remmissä aika kivasti. Eilen vapaana metsässä liikkui perässäni reippaasti ja samoin, kun ollaan käyty kaksistaan remmilenkillä ja iloisesti tulee luokse, kun kyyksityn ja kutsun nimeltä tai huudan "tule" ja paras palkka on lällyttäminen. Meinaan olin ottanut vähän omaa ruokaa taskuun niin ei Toivo sitä halunut, pusuja vaan :). Tänään aamulenkillä Toivo liikkui ihan koko matkan omin jaloin, niin rappuset, kuin tien ylitykset, roskiksella käynnin ja vieraiden koirien kohtaamisetkin. Kävi vielä oikein kolmea shelttityttöä moikkaamassa ja reippaasti. Inka myöskin oli oikein mallikkaasti, vaikka Toivo niitä shelttejä kävi moikkaamassa.

Mustissa ja Mirrissä vierailtiin tänään ja kun laskin maahan niin pikkumies siellä viipotti pitkin liukkaita lattioita innokkaasti, kävi tutkimassa heti isoja koiramallinukkeja ja kissan raapimispuita, poikkesi koira-aitauksessa testaamassa ja kävi kaikki myyjät pussaamassa. Koko reissu meni ilman tarpeita vääriin paikkoihin, vaikka varasin talouspaperia taskut täyteen, pissa tuli ajoradan viereen, käytiin meinaan katsomassa busseja ja nelikaistaista ajorataa.... ei ne pelottaneet yhtään. Isommalla tarpeella käytiin sitten kotona, kun yritin houkutella Toivoa kiipeämään omat rappuset niin sehän ei käynyt Toivolle vaan piti lähteä käymään postilaatikolla ja talon viereisellä nurmella isommalla hädällä ja vasta sen jälkeen kotiin ;) syömään !

Toivo on kasvattajalla ollut erittäin rakastunut ruokaan, mutta nyt uudessa kotona on ollut kaikkea niin jännää, ettei ole ehtinyt kuin hieman ohimennen syömään ja lauantaina sekä sunnuntaina syötiin vaan kolme kertaa. Nyt kun tultiin reissusta ja laitoin ruoan likoamaan niin pikku herra yritti sitten hypätä tiskipöydälle, voi apua......... sehän kasvaa, siihen mennessä mun pitää saada se ymmärtämään, että ruokaa odotetaan nätisti. No tänään ekaa kertaa istuttiin ennenkuin kuppi meni alas ;D.... Toivo ei vaan kyllä tainnut tietää harjoitelleensä mitään !


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti