sunnuntai 29. syyskuuta 2013

29.09.2013 Toivo

Eilen käytiin sitten Jukan kanssa hakemassa Toivo kotiin Lappeenrannasta. Automatkan oli tosi rauhallisesti sylissä, kunnes puolimatkasta tuli pieni pulahdus. Pysähdyttiin hetkeksi ja laitoin Toivon vieressäni olleeseen häkkiin, jotta pystyisin puhdistamaan pienen jalat oksennuksesta. Toivo näytti siltä, että käy hääkkiin rauhassa nukkumaan, joten annoin sitten jäädä loppumatkaksi sinne ja makoili siellä niin kauan rauhassa, kun vieressä istuttiin.

Kotona tutki välittömästi paikat ja kun päästin pihalle niin ei mennyt kuin hetki, kun herra meni ulos ja sisälle ihan omatoimisesti. Raahas myös Ikean Lottarotan hännästä pihalle :) !

Inkan kanssa ovat jo tutustuneet ja käyneet tänään sekä eilen vähän lenkkeilemässäkin ja tutustumassa ympäristöön. Oma pikkuinen piha kuitenkin saa nyt toimia sellaisena telmimismestana ihan alkuun. Kuhan nuo kyyt menevät horrostamaan niin sitten Toivo pääsee mekastaan metsään oikein tosissaan. Toivo kipittää Inkan vieressä niin tosissaan, välillä pyllähtää rapsuttaan pantaansa. Häntä on korkealla tanassa ja ei paljoa ole autot tai muut koiratkaan hätkähdyttäneet. Vieraisiin ihmisiin suhtautuu ihan reippaasti ainakin vielä !

Aikamoinen vesseli taitaa olla ja mä kun ajattelin, että Toitsu olisi aika rauhallinen. Nyt me nukutaan Inkan kanssa silloin kun Toivokin nukkuu :D !





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti