maanantai 12. huhtikuuta 2010

10.04.2010 seminaarissa Tuusulassa


Lauantai tuli vietettyä Aktiivicolliet Ry:n järjestämässä seminaarissa Tuusulassa ensin noin 3 tuntia luennolla ja sen jälkeen käytännön harjoitukset kymmenellä koiralla Tuusulan Koirakerhon kentällä.


Onneksi meitä sää suosi todella paljon, aurinkoinen ilma ja kuiva kenttä loi hyvät puitteet. Ninnin koirakeskuksen luentotilat olivat hienot ja luennon pitäjä/kouluttaja Juha Korri ole erinomainen. Olin käynyt jo vuosi takaperin Juhan vastaavalla viettiseminaarissa Porvoossa, mutta oli kiva nähdä käytännössä sama juttu nyt oman rodun piirissä ja uuttakin tietoa tuli, ei ollut mitenkään täysi kopio edellisestä luennosta.


Paljon ideoita ja toteutettavaa jäi käteen ja päätimmekin Pian kanssa heti seuraavana päivänä lähteä hieman oppeja testaamaan.


Oman koiran kohdalta ajatuksia herätti autolta kisakentälle siirtyminen, oikea-aikainen virittäminen ja viettivireen säätely harjoitusten ja mielikuvien luomisella. Paljon siis on vielä työtä, kun aloittaa vanhojen koirien kouluttamista ns. uudelleen ja uuden tunnetilan luomista kentälle, mutta lähdetään asteittain hommaa toteuttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti