perjantai 18. tammikuuta 2008

15.01.2008 Viilarissa tottista


Tiistaina olin vapaapäivällä, vein auton aamulla korjaamolle tuulilasin vaihtoa varten.


Päivällä kävin Rommin kanssa kaksistaan Viilarissa kentällä jalkaisin ja reppu selässä.



  • Vinoeste nouto (edestakaisin 1 kpl ja kapulan ylivientiä toiselta puolen 3 kpl, palkka nahakarätti)

  • Hyppynouto (81 cm kapulalla, muutama hyppy 91 cm ilman kapulaa, kuljin vieressä)

  • Liikkeestä maahanmeno (istui, no johan nyt, seuraavalla kerralla jäi kyynerpäät ylös ja laskeutui alas vasta uudella komennolla. En tiedä johtuiko mutaisesta kentästä vai tekeekö seisomisharjoitukset Rommin hieman epävarmaksi)

  • Seisomisharjoituksia (ilman valmistelevaa osuutta)

  • Tokohyppy alo (palkan heitin koiran taakse, etenin hypyn jälkeen itse esteen eteen, toinen kerta niin, että siirryin viereen, onnistui vasta toisella yrittämällä niin, että ei liikkuttanut jalkojaan, palkkasin seisomisesta)

  • Luoksetulo (Vauhti hieman normaalia hitaampi, johtunee luoksetulon pysäytys harjoituksista, läpimeno, vapautin ja heitin patukan jalkojen välistä)

  • Kahden pallon leikki loppuun, meni ihan kohtuullisesti, taisteli narupallosta

Illalla otin kotona kaikilla noutokapulan pitoa (650 gr). Lisäksi Pablolla ja Rommilla noutokapulan nostoa niin, että laitoin koiran istumaan ja kapulan koiran eteen parin metrin päähän ja jatkoin itse matkaa muutaman metrin ennenkuin käännyin koiraa kohden ja pyysin tuomaan. Myöskin otin niin, että ohjasin koiraa tulemaan oikeaan kohtaan ensin nostamalla kapulan ja kääntymällä kohti minua, pidin toisen jalan hieman edempänä ohjaamassa koiraa oikeaan paikkaan. Rommin kanssa otettiin myös metallikapulan nostoa niin, että istuin työtuolissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti