perjantai 11. tammikuuta 2008

11.01.2008 Aptuksessa uimassa


Tänään Inka pääsi Navajon, Venlan ja Dakotan kanssa uimaan Aptukseen, kun Paula eilen innostui pyytämään meidät mukaan. Paula oli varannut koko altaan käyttöönsä, joten kun Risto lupasi katsoa jätkiä niin päästiin Inkan kanssa mukaan.


Altaaseen meno ramppia pitkin tuotti hieman hankaluutta, mutta uittajakin sanoi Inkan pärjäävän ensikertalaiseksi oikein hyvin, vaikka rampilla pistettiin hanttiin, niin uiti sujui rauhallisesti ja vuoron lopussa alkoi itse kiipeämään ylös altaasta hätiköimättä ramppia pitkin eli osasi uida rampille ja samoin oli sen verran rento, että saattoi ottaa pallon matkalla suuhunsa useampaan otteeseen. Kaikkein hauskinta taisi olla kylläkin altaan vieressä juokseminen ja "kiljuminen" kun Dakotaa uitettiin eli pitihän sitä hieman paimentaa ja huolehtia, ettei kaveri pääse hukkumaan.


Uimisen jälkeen olikin sitten pesun vuoro ja kuivaaminen, joka ei sitten Inkan mielestä ollut yhtään niin mukavaa, kuin altaan vierellä kiljuminen. Nyt sitten on kotona pieni tyttö kovin väsynyt !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti