maanantai 4. kesäkuuta 2018

02.06.2018 jälkeä ja esineruutua Tuusulassa sekä Tarmon "makkararuutu nro 9 "

Lauantaina aamulla treffit Heidin kanssa jäljen ja esineiden tiimoilta. Tallottiin tällä kertaa noin 20 x 50 metrin ruutu ja Toivo aloitti. Tein ensimmäisen nyt niin, että ei käyty näyttämässä vaan laitettiin suoraan ruutuun. Ensimmäinen nousi aika nopeasti, mutta tosin ei se esine mitä kohdin lähetin. Toinen käytiin sitten näyttämässä, mutta ehti saada toisesta esineestä hajun, ennen kuin ehti sille näytetylle esineelle ja Toivo toi sen mistä hajun sai ensin.


Sen jälkeen tein jäljen Riemulle ja Heidi pari janaa Toivolle, jotka lähtivät vasemmalle ja päätyivät keppiin. Toivo teki janat hienosti ja otti oikean suunnan hyvin ja kepit löytyivät myös ilman mitään säätöä.


Jälkien vanhetessa tein metsään Tarmolle namiruudun omalla ruoalla ja hienosti jaksoi pieni mies keskittyä syömään aamuruokansa. En oikein tiedä kuinka paljon näitä pitäisi jatkaa, ennen kuin aloitan tekemään suoraa. Tarmo on selvästi jo päässyt juonesta kiinni, mutta Pian Jarin kanssa tästä keskustellessa tuli sellainen tunne, että ehkä jatkan vielä muutamia kertoja, että varmasti vahvistuu tämä toiminta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti