maanantai 4. kesäkuuta 2018

03.06.2018 tottista Talissa

No niin, miten meni niin kuin omasta mielestä, kun tuli jätettyä treenikamat kotiin eteiseen. Olipa kiva huomata tämä vasta Talin kentällä. Ei sitten voitu tehdä noutoa ja eteenmenon pallokin oli tietty kotona ja kaikki Toivon treenilelut, ketjupanta, liina sekä paikallaolon palkkapurkki, josta on kehittynyt Toivolle rituaali paikallaolon jälkeen (tosin ei sitä kisoihin saa).




No onneksi mukana oli Tarmolle ottamani patukat käsirepussa ja herkut kylmälaukussa sekä jälkitreenien palkkapallo (jota tosin ei tarvittu) !


TOIVO


Nyt sitten vaan täytyi pärjätä näillä mitä mukana oli ja hyvinhän se loppujen lopuksi sitten meni, jopa se eteenmeno, tosin varmistin, että se onnistuu, viemällä patukan eteenmenon palkka paikalle Toivon nähden. Siitäkin huolimatta, että tiesi mitä vien niin ei heti sitä löytänyt, mutta etsi sen sitten kuitenkin iloisesti ja toi innoissaan sen minulle, jotta pääsi sitten leikkimään kunnolla.


Muuten tehtiin lähinnä seuraamista ja paljon palkkaa sekä jäävät, mutta ei seuraamisen suoralla vaan ihan vapaamuotoisesti sekä luoksetulo lyhyeltä matkalta.


Paikallaoloon menossa meillä on ollut nyt kahteen kertaan ongelmia, joista en ole ihan varma miksi on tullut. Oletin, että liittyisi jotenkin ampumiseen, mutta taisin olla väärässä. Vähän sitä kyllä ihmettelin, että miksi, kun ei ampumiseen reagoi.


Jokin tässä nyt klikkaa siinä, että kuinka olen palkannut sinne mennessä, ei siinä muuta kuin pyrkii minun oikealle puolelle. Korjailin sitä laittamalla Toivon liinaan ja pitämällä ihan noin 10 cm päästä kiinni ja palkkasin tällä kertaa heti oikeaan paikkaan.


Tein tämän ihan ensimmäisenä kentälle saapumisen jälkeen ja sitten taas viimeisenä. Vaihdoin viimeisellä kerralla vielä kuljetuskäskyn mennään sanaksi ja iloisesti Toivo nyt tuli ja ilmekin paikallaolossa oli sellainen, jota toivoinkin.


TARMO


Tarmon kanssa mentiin kanssa kentälle ja aidalta asti ihan yhdessä iloisesti pompahdellen, siis Tarmo, en minä.


Ensin leikittiin kunnolla ja sitten tehtiin imuttamalla seuraamista ja nyt tein eri tavoin kuin aikaisemmin eli käytin nyt pitkää nakinpalaa, josta sai nakertaa. Tehtiin vähän käännöksiä myös vasemmalle ja ympyrää kumpaankin suuntaa. Luoksetuloa eteen pääsin tekemään niin, että heitin nakinpalan toiseen suuntaan ja kun oli sen syönyt niin pyysin eteen, josta palkka.


Vähän myös jääviä, mutta Tarmo alkoi hieman väsyä, joten en tehnyt sitten toistoja pahemmin. Loppuun eteenmeno, joka ei onnistunut aivan yhtä hyvin, kuin viimekerran ruokakipolle meno. Nyt mukana oli vain patukka, johon sain namia sisään ja Tarmo lähti liikaa vinoon. Ruokakuppi ei ollut nyt vaihtoehto, kun olin jo kotona ehtinyt ruokkia Tarmon.


******* 


Treenien jälkeen pieni kävely koirapuistoon, jossa saivat juosta vapaana hetken. Sen jälkeen lyhyt kävely takaisin autolle. No tässä helteessä koko reissu oli tarpeeksi pitkä kummallekin koiralle ja olin tyytyväinen siihen ratkaisuun, että jätin Inkan kotiin lepäämään. Sille olisi ollut aivan liian rankka reissu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti