sunnuntai 31. elokuuta 2014

30.8.2014 jälkeä ja tottista


Perjantai levättiin pelkästään. Inka oli jo parempi, mutta päätin, että treenit on nyt treenattu. Jos jotain enää otetaan niin taitaa rajoittautua tunnariin ja peltojälkeen. Inka on kovasti tykästynyt syömiseen maasta :) !

Hieman haikea ja surullinen olo, mutta toivotaan, ettei tuo eilinen uusiudu.

Aamulla lauantaina kävin jäljellä Tuusulassa. Jälki oli hieman pidempi kuin viimeksi, kolme kulmaa ja piilotin jäljelle kolme tennispalloa ja loppuun narupallon. Matkalle jätin myös kolme keppiä, jotka kaikki nousivat ylös ja tuotiin mulle. Aika sika hienoa, kun keppitreenejä on takana vain kaksi.

Toivo ajaa jälkeä innokkaasti ja en ole jarruttanut alun vauhtia, vaikka ihan en meinaa mukana pysyä, kun kerään jälkimerkejä samalla pois. Kulmat meni tyylikkäästi :) !

Tennispallot kaivaa ylös innokkaasti ja tuo leikittäväksi. Yllättävän hyvin jatkaa kuitenkin, kun pistän pallon pois ja jatketaan. Keppeihin reagoi heti !

Jäljen jälkeen metsään lenkille ja tämä oli Inkalle hyvä, kun sammal oli niin pehmeää. Hyvin liikkui, joten vapaana liikunta tarpeaksi pehmeällä pohjalla on parempi !

Tämän jälkeen Ruskeasantaan kylään. Voi elämä, että Toivo oli ihastunut mun kaveriin. Suorastaan mahdoton, mutta taisi se Sipekin olla Toivon lumoissa ;) !

Inkalla taas ei mene putkeen tämä viikonloppu. Varpaan väli etutassussa turvonnut ja siellä on patti. Voi kökkö, ilmeisesti olisko punkin jälki. Ihan hirveä ja nyt sitten kauluri Inkan kaulaan.

Iltapäivällä taas hieman Toivon kanssa tokoilua Mariannen kanssa. Otettiin luoksetuloa pariin otteeseen ja muutaman kerran ruutua sekä paikallaoloa niin, että Marianne oli lähellä Toivoa. Ai niin otettiin jääviä, mutta tällä kertaa lelulla. Nopeampi selvästi nyt kuin torstaina !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti