lauantai 23. elokuuta 2014

22.8.2014 iltatokoa

Kivikossa treenailtiin Mariannen kanssa tokoa. Ennen Mariannen tuloa treenasin Inkalla seuraamista ja luoksetulon pysäytystä !

Oikein innokas leidi. Inka pääsi vielä myöhemmin tekemään tunnarin ja hienosti tekikin, laukkas edes takaisin ja oikea nousi ihan helposti, vaikka ei ollut pitkään aikaan tehnyt.
Inka teki myös z:n aloituksen ekan suoran ja istumisen.

Toivo teki seuraamista totuttuun tyyliin ja muutaman lyhyen pätkän ilman lelua meikäläisen kainalossa. Sen jälkeen kontaktia häiriöllä ja sivulletuloja. Otti kyllä häiriöö, mutta samalla selvää oivallusta harjoituksesta !

Lisäksi otettiin noutoa kolmioharjoituksella, joka ei tällä kertaa toiminut, tuli sellaista ilmakiitooa, että oksat pois, äsh !

Siistimpi nosto saatiin, kun törppö oli takana.

Tunnari yksinään ensin ja sitten keon kanssa. Minä mokasin, ohjeistin apparin väärin, vaikka hän olisi laittanut oman juuri sopivaan paikkaan, sinne missä se oli ensin jo ollut. Halusin vaan kapulan tiettyyn paikkaan, liian vaikeaa. No onneksi saatiin vähän korjattua, kun vaihdettiin paikkaa. Hyvää tässä oli, että saatiin tuomaan kapula minulle asti tippumatta !

Toivon keskittymiskyky on parantunut ja jaksaa pidempään työskennellä !

Itselleni muistutukseksi => pyydä tulemaan leikkimään, älä itse tavoittele lelua, saa hypähtää päälle, kun kutsun leikkimään minun kanssa, toimii näin paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti