sunnuntai 31. elokuuta 2014

28.8.2014 tokoa Ojangossa

Kävin treenaamassa Ojangossa tokoa kouluttajien vuorolla. Toivo kävi kahteen otteeseen. Vire korkealla, välillä hieman hakemista seuraamaan lähdössä, kun Toivo hieman liian innokas.

Pysyy jo aika kivasti luoksetulon lähdöissä, otan vielä läpi. Vähän kokeilin myös läheltä eteen, pallo leuan alla. Jääviä tein hieman, mutta niissä vähän ponnetonta työtä. Tähän asti maahanmeno on ollut nopea, mutta nyt ei oikein keskittynyt.

Toivo oli tosi kivan tuntuinen ja teki hommia mun kanssa, ei tällä kertaa häirinnyt, vaikka kentällä oli pari muutakin koiraa. Ehkä kuitenkin maksimi tehot köytetty 15 minuutissa !

Inkakin hieman treenas, seuraamista, luosetuloa ja noutoa. Laukka hieman epäpuhdasta. Joka tapauksessa Inka oli onnellisen näköinen, kun pääsi kentälle.

Heinin kanssa lenkille treenien jälkeen. Hyvin koirat tuli juttuun, toki olivat kyllä kiinni.

Kotona Inkalla kuitenkin ongelmia oikealla takapäässä. Takajalka teki tahattomia liikkeitä, tosi pelottavan näköistä. Kannoin autolta kotiin ja hieman ravistelin ja kevyesti yritin laukaista tilannetta, vaikka siinäkin riski on. Onneksi mulla on jokin kuva siitä Maaren suosittelemasta "hieronnasta" Rommin osalta, joten käytin sitä sekä hieronta kurssin ohjeita ja sainkin tilan laukeamaan. Onneksi kohta osteopaatti Inkalla !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti