perjantai 15. elokuuta 2014

12.08.2014 voi voi meidän murkkuikäinen veijari

Aloitettiin viime tiistaina Toivon kanssa agilityn alkeiskurssi Sporttikoirahallilla Savikon Sepon kurssilla. Seppo on agilitytuomari, jonka metodit poikkeaa hieman siitä miten olen ennen alkeita harjoitellut, mutta se sopii minulle. Pari kertaa käytiin jo kokeilemassa viime keväänä tai ennemminkin alkutalvella, että mitä pidän näistä tunneista.

Viime tiistaina Toivo oli oikein kuuliainen oppilas, mutta nyt seuraavalla tunnilla kyllä esitti omalla vuorollaan ihan hyvää settiä, mutta muuten sitten karkas kahteen otteeseen, jolloin juoksin jätkän kiinni ja sitten keskusteltiin hieman asiasta.

Edellisellä viikolla jätkä kanssa esitti kurittomuutta aika lailla ja kyllästyin poikasen pelleilyihin, tähän asti olen keskustellut Cristan ohjeiden mukaisesti, mutta viimeksi kentällä sitten käskin meneen pois, kun ei tullut kutsuttaessa. Mihin lie kadonnut se pieni kiltti poika tai no kiltti se on yhä, mutta kuriton ja vinkuu toisten koirien perään ja on sekaisin kuin seinäkello lähialueen juoksuisista nartuista eli hormoonit jyllää. Jo useampi kuukaus on ollut tälläistä hippaleikkiä ja loppukeväästä ei toko hommatkaan oikein poikaa kiinnostaneet sekä ahneus tuntui katoavan. Sen sijaan leikkiminen on vahvistunut  ja nyt lopulta alkaa tokoilu into ja keskittyminen tulla takaisin, joten treenejä on hyvä alkaa käynistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti