perjantai 15. elokuuta 2014

13.08.2014 Toivolla Jessican koulutus

Mihin katos eilinen kuriton otus ?

Meillä oli Satun ja bortsu Demon kanssa Sipoossa koulutus Jessican luona. Toivo oli ensimmäisenä ja käyttäytyi erinomaisesti !

Toivo oli innokas ja leikki hyvin. Seuraaminen alkaa taas muistuttaa seuraamista ja siinä on sitä voimaa ja iloa. Jessica patisti vähän pidempään suoritukseen ja ihan kivasti jaksoi. Toki lelu oli kainalossa, mutta Jessican kehoituksesta sitten pätkä ilman lelua pienellä käsi huijauksella eli esitin pikaisesti laittavani lelun kainaloon, vaikka se oli taskussa.

Seuruun jälkeen noutoa, ongelmana ruma kapulaan tarttuminen. Vauhti kapulalle sika hyvä ja takas vauhdilla. Korjattiin ottamista kolmiotreenillä eli jätin Toivon istumaan ja kapulan kulmaan, toimi hyvin ja Toivo yhä innolla hommassa mukana. Kuhan muistan sitten kulmaa tiukentaa vähitellen.

Sitten tunnari, jota ollaan tehty vain yhdellä. Nyt kapulakeko nurmella ja Jessica piilotti oman heinikkoon muutaman metrin päähän. Ekaks kyllä otettiin se oma yksin siihen heinikkoon. Toivo oli super, kävi keolla ja vähän maistoi, mutta heti alkoi raksuttaa päässä ja selvästi näytti miettivän, ettei näitä haeta vaan lähti etsimään sitä mun hajuista heinikosta. VAU !

Kokeiltiin myös merkkiä esteenä kapulan takana, joka kyllä hämmensi Toivoa kovasti ja kapula tippui. Kaikki noudot otin suoraan vauhtinoutona palkalle. Signaali kapulan pudotukseen toimii hyvin.

Loppuun vielä kaukoja, jotka on yhä haastavat, mutta nyt saatiin jo vähän onnistumisia, kun Jessica vähän jumpautti Toivoa ja haki oikeaa tapaa. Päivitteli kyllä hänkin Toivon nopeutta säheltää, mutta saatiin mahdollisesti keino, joka toimii, jos vaan osaan olla rauhallinen ja pyytää Toivoa malttaa olemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti