perjantai 15. elokuuta 2014

15.08.2014 kotitreeniä ja lähikentällä

Inka ja Toivo treenaa kapulan pitoa yhdessä kotona. Samoin jääviä liikkeitä sekä lyhyt paikallaolo. Toivo treenas vielä takapään käyttöä pallilla ja toiseen suuntaan menee hyvin ja toiseen joudun hieman avustaan.

Omalle lähikentälle kaksistaan Toivon kanssa harjoittelemaan jääviä liikkeitä ja seuraamista. Täyskäännös oikealle aika ok, mutta yleisesti vasen suunta tökkii ilman käsiapua. Sivulletulot kivola !

Ai niin sitten vielä hiemsn kesän kuulumisia. Toivo kävi kahdessa näyttelyssä. Ensimmäisessä sijoitus oli 3/5 ja jun ERI, mutta toisessa näyttelyssä vain H  :( !

No ei se niin kamalaa ollut, kun tuomarin mielestä vain yksi uros oli sa:n arvoinen ja ei Toivo ollut luokassaan ainoa H:n saanut !

Muuten kesä on mennyt vain hengailessa, muutama toko- ja agilitytreeni tehtiin, mutta niiden määrä oli kyllä tosi vähäinen. Loppulomalla uitiin paljon ja ruokailuissa siirryttiin vain iltaruokintaan, jolloin ruoka maistuu taas mukisematta. Mökillä oltiin kahteen kertaan ja koirat nautti täysin rinnoin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti