torstai 31. lokakuuta 2013

31.10.2013 Toivo kasvaa vauhdilla

Nyt on Toivo sitten saanut maanantaina ensimmäiset rokotukset ja eläinlääkäri tarkistanut pienen miehen. Pallerot olivat yhä siellä missä pitikin ja erikseen pyysin silmien ja ihon tarkistamisen, kun kutisee jonkin verran, mutta iho näytti ihan hyvältä, joten varmaan tämä kuiva sisäilma vaikuttaa ja sama juttu silmien kanssa, ei niihin kerry mitenkään rähmää, mutta silmäkulmiin sellaista karstaa ulkopuolelle.

Eläinlääkärissä pikkanen oli niin reipas ja iloinen, että sen huomasi myös henkilökuntakin. Jätkän häntä jaksaa vippaa kokoajan :) !




Toivoa ei paljoa mietitytä kuka häntä kuljettaa lenkillä tai muutenkaan. Jätkä lähtee kenen tahansa matkan, kun vaan häntä tullaan kotoa hakemaan. Ei haittaa, vaikka isot koirat on mukana ja usemapikin käy. On kuulemma helppo kuljettaa muidenkin koirien kanssa, kun kulkee siinä aivan kuin isot koirat.

Keskiviikkona Toivo sai lopultakin ikäistään seuraa, kun Johanna toi kaverinsa 4 kuukautta vanhan cotton pojan leikkimään Toivon kanssa. Toivo oli heti kovin tunkeileva ja intoa täynnä, mutta äkkiä se Beetlekin innostui Toivon kanssa leikkimään ja sitten meno olikin kovaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti