keskiviikko 16. lokakuuta 2013

15.10.2013 Toivo tokoilee :)

Maanantaina Toivo piti ns. vapaapäivää jäljeltä ja tottistelusta ;D !

Ensimmäinen pidempi työpäivän aikainen yksinolo oli ilmeisesti sujunut ihan hyvin. Toivo tuli aikamoisella kiitolaukalla tervehtimään, kun tulin kotiin. Teki mieli rutistaa heppua kunnolla, mutta yritin malttaa mieleni, etten tekisi ohjelmanumeroa kotiinpaluusta. Toivolle jättämäni täytetty kongi oli päivän aikana siirtynyt jotenkin Inkan puolelle makuuhuoneeseen portin alta varmaankin ja siellä se Inka oli sitten nauttinut sängyssä niin oman kuin Toivon kongin sisällöt. Toivottavasti Toivo ehti siitä edes jotain itse nauttimaan.

*******************************

Tiistaina Toivon ohjelmassa oli taas tokoilua kodin viereisellä kentällä ja sen jälkeen metsässä vapaana juoksentelua Inkan kanssa. Valitettavasti joudun vaan aina ottamaan Inkan kiinni silloin, kun Inka innostuu juoksemaan. On hiukan liian raju Toivoa kotaan ulkona metsässä, vaikka sisällä ja omalla pihalla leikkivät ihan nätisti.

Tälläkertaa Toivo oli nälkäinen, kun aloitettiin tokoilu, joten ihan alkuun tuntui olevan kenguru mukana, mutta kun oma käsi oli tarpeeksi alhaalla niin Toivo alkoi keskittymään. Palkkana liotettu kuivamuona (päiväateria).

TOIVON TOKOILUT

  • Seuraaminen / peruuttelun kautta / naksu otettiin käyttöön
  • Eteentuloa
Leikkiminen narulelulla
  • Istuminen
  • Maahanmeno (tosi vaikeaa, mutta pari onnistumista)
  • Kierähdys sivulla (nyt pitää olla namikäsi ihan kiinni toisen kuonossa)
  • Takaa sivulletuloa
Leikkiminen narulelulla

INKAN TOKOILUT
  • Seuraaminen / käännös vasemmalle / täyskäännös vasemmalle
  • Kaukot / seisomaan nousut ok, mutta istumisessa on taas alkanut liikerata palautua vanhaan eli menee kyllä taakse, mutta takajalka liikahtaa / täytyy korjata tätä sisällä kotona
Tämän jälkeen olikin sitten hyvä lähteä vähän samoilemaan taas metsään ja harjoittelemaan ryteikössä kävelemistä ja puunrunkojen ylittämistä niiden kiertämisen sijaan. Toivo on tässä aika sinnikäs ;) !

********************

Illalla sitten kävin vielä Inkan kanssa rokotuksissa Tuijalla, joten nyt olisi sitten tyttösen rokotukset kunnossa seuraavat kolme vuotta, jollei käydä ulkomailla sellaisessa valtiossa, että rokotusmääräykset ovat erilaiset. Toivo jäi tällä kertaa kotiin Jukan kanssa, joten ei päästy harjoittelemaan autoajelua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti