keskiviikko 9. lokakuuta 2013

09.10.2013 riiviön sosialistamista

Tiistaina käytiin vähän Mellunkylän vai onko se Mellunmäen K-Supermarketin parkkihallisssa totuttamassa Toivoa. Tarpeeksi rauhallista, vain muutama auto, joten totutus meni hyvin ja autoja tuli tasaisena virtana, mutta eivät häirineet meitä ja halli oli tarpeeksi siisti, ettei penneli tullut ihan likaiseksi.

Automatkan Toivo vietti sylissä, kuten edelliselläkin kerralla ja oli paljon rauhallisempi kuin häkissä ollessaan. Hallissa käyttäytyi oikein reippaasti ja jopa hieman juostiin pitkin hallin lattiaa pitkin.

Hallista sitten pyrähdettiin metroasemalle, jonne käveltiin bussien aseman välistä ihan pikkuisi omin jaloin ja metroaseman liukuovista reippaasti sisään yhtään arkailematta. Valtava iso joukko ihmisiä pyrähti rappusia alas, joten nappasin Toivon syliin ja mentiin liukuportaisiin. Portaiden yläpäässä taas maahan ja ovista sisään laiturille. Reippaasti käveltiin laiturin toiseen päähän ja takaisin. Odotettiin, että metro tulee ja lähtee laiturilta, ei pikkariikkinen Toivo paljoa metroa ihmetellyt. Ja ai niin, toisessa päässä käytiin ajelemassa hissillä, joka kyllä ällötti minua niin paljon, että nostin ipanan syliin, vaikka hissi haisi lähinnä pesuaineelle :) !

Koko tämän viikon ollaan käyty päivällä metsälenkillä tuossa meidän lähimetsissä ja tänään keskiviikkona mentiin vähän risukkojenkin läpi ja sitkeästi Toivo tuli perässä.

Nyt vaan itsellä on tänään ollut voimat aika vähissä, väsyttää niin hirveästi ja tuo ilmakaan ei paljoa innosta. Onneksi meidän päivälenkki saatiin tehdä ilman sadetta, vaikka kosteaa olikin. Päässä jyskyttää, että pitäisi tehdä jälkeä, harjoitella kontaktia ja kaikkea muutamkin, mutta nyt en vaan jaksa. Ehkä se on ihan hyvä Toivonkin osalta, että tulee näitä välipäiviä ja etukäteen olin jo päättänyt, etten ihan hirveästi täytä pennun päiviä treenaamisella, mutta jotenkin nyt vaan päässä pyörii kirjasten ohjeet, että sosialista ja sosialista sekä vie niihin kaikkiin paikkoihin, jossa käy isona eli silmissä pyörii metro, bussi, kauppakeskukset ja niin edelleen. Tämä kausi kun on ohi sitten siinä, kun ipana täytää kolme kuukautta ja aika kuluu vaan niin nopeasti !

Olin vaan suunnitellut, että tänään oltaisiin menty hallille ja Inka olisi saanut tehdä kunnon lyhyet treenit puolentoista kuukauden tauon jälkeen ja Toivo olisi voinut piipahtaa hallilla, vaikka ihan vaan sylissä, mutta nyt on huono omatunto, kun ei vaan jaksanut raahautua mihinkään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti