lauantai 5. lokakuuta 2013

05.10.2013 Toivon treenit käynnistyy

Sanoin aikaisemmin, etten vie Toivoa heti tuonne metsälenkeille, mutta siellä me ollaan nyt marssittu yhdessä ja välillä myös Inkakin on ollut mukana. Lenkillä on ollut erittäin reipas pikkumies, mutta ehkä vähän liiankin omatoiminen, meinaan ei voi mitenkään käydä samoja reittejä läpi, kun Toivo on sitä mieltä, että hän osaa jo reitin ja johtaa hommaa. No me sitten yritetään mennä uusia reittejä vähän jokapäivä. Kyllähän se tulee kun lähtee toiseen suuntaan ja kipittää lujaa, mutta vieraassa metsäalueella seurailee kokoajan hyvin mukana.

Perjantaina ja lauantaina ollaan nyt tehty ns. makkararuudut jäljestystä varten. Makkarat kylläkin korvattu liotetulla kuivamuonalla.

1. Makkararuutu 1.  / 04.10.2013 / nenä tuhisee, välillä maataan ja syödään
2. Makkararuutu 2. / 05.10.2013 / nyt tiesi jo, mitä tuleman pitää, nytkin välillä tehtiin töitä maaten ;)

Omalla kentällä 05.10.2013

TOIVO
  • Seuraaminen / peruuttaen sivulle tuloa
  • Namiohjauksella sivulletuloa pari kertaa
  • Omalla portaikolla eteentulo / itse istuin

INKA

  • Seuraaminen ja sivulletulo peruutuksen kautta / sivulletulot parempia eli ensin pieni seuraamispätkä ja palkkaus kehulla ja samaalla peruuttaminen ja käsky sivulle, palkka sivulta
  • Käännöksiä vasemmalle ja seis
  • Kaukot / muutama nousu seisomaan, peruutus istumaan
  • Luoksetulo namipurkeilla, samalla tavoin kuin Kati teki joskus Geenalle, mutta purkit nyt suoralla / Inka ekalla vahingossa meni istumaan, joten kävin nostamassa seisomaan / toisella todella hyvin seisomaan ja maahan kanssa hyvin, meni purkkien oikealle puolelle, mutta se ei haitannut, koska oli suora, hei jopa........ maahanmeno oli suora / viimeinen pätkä lelulle, sai napata lelun kädestä / En toisaalta tiedä kannattaako vaihtaa kesken matkan namista leluun, ehkei hyvä idea, mutta Inka tykkää leluista ennemmän....... ehkä namipurkki/ruoka-astia lopussa olisi  loogisempaa



02.10.2013

Toivon kanssa käytiin keskiviikkona Sahaajankadulla moikkaamassa Piaa ja koiria. Tarkoituksena oli ottaa kuvia pikkuisesta pojasta. Samalla Toivo tutustui taas kahteen uuteen koiraan ja varsinkin Tessa kiinnosti kovasti, ei poika vielä ollutkaan nähnyt Malia aikaisemmin ;) !

Samalla Toivon kanssa taas hieman harjoiteltiin leikkimistä, mutta Inka kanssa tahtoi osallistua innosta pinkeenä. Toivo harjoitteli myös noutokapulan nappaamista suuhun kädestä ja taisi se napata sen myös maastakin. Vähän sille kapulalle annettiin myös tapporavistuksia. Mutta puukapula ei ole Toivon lemppari, koska hän tykkää metallista........ apua hampaat sanon minä. Kotona täytyi laittaa karkoitetta pöydän metalliosiin ensimmäisenä, meinaan veti yhden kahvan irti. Metallikapulaa kanssa kannettiin kotona pikkariikkinen pätkä ihan itse.

Leikkimistä ollaan vähän harjoiteltu päivittäin, vaikka Toivo taitaa tykätä eniten minun croksien riepottelusta ja meikäläisen pitkävartisissa sukissa roikkumisesta...... Riiviö :) !



Tässä joitain kuvatuksia.

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti