lauantai 26. lokakuuta 2013

26.10.2013 hengissä edelleen

Perjantaina Toivo järjesti vielä hieman aksöniä elämään ja käytti hyväkseen minun tilaani. Onnistui löytämään aukon kasvimaan aidasta ja pyöriskeli mullassa ja kaivoi hulluna kuoppaa sekä söi multaa antaumuksella.

Mitkään kiellot ja komennukset eivät menneet perille ja ponnistelu kielloista huolimatta oli pudottauduttava alas komentamaan ukkelia, josta se tietty innostui vaan entisestään. Olipa sellainen olo itsellä, että mä en voi oman tilani takia mitään tuolle pennulle, kun se ulkona rupeaa omapäiseksi. Yritin lähteä sisälle, jos multainen ukkeli tulisi perässä, mutta jätkä oli niin mullassa hyörimisen lumoissa, että mikään ei auttanut.

Normaalisti tuon olisi voinut nappaa syliin ja se olisi ollut siinä, mutta huh huh, heijaa. Silmiini osui vesisuihkupullo ja sen avulla sain ajettua Toivon ulos kasvimaalta, mutta sitten ipana keksi napata mun croksit ja aloittaa niiden kanssa uuden shown. Juuri olin saanut uskomaan ei ja irti -käskyä, mutta nyt meni kuuroille korville, joten sitten vesisuihkulla sain aisoihin ja remmissä mentiin sitten suihkuun ja taas sitten jouduin aika koville väärien asentojen takia. Tulipahan  nukuttua sen jälkeen peräti kolme tuntia putkeen, mutta onneksi Toivokin nukkui :) !



Jukka paikkaili kasvimaan aitaa illalla ja nyt ei sitten pääse enää sinne kaivamaan kuoppaa Kiinaan asti, mutta seikkailusta sai sitten Toivo kärsiä varmaankin mullan syönnistä, kun illalla tuli sitten ripuli, joka onneksi asettui attapektilla. Kätevästi multa vähän niin kuin tipahti tapeltin palaset maahan ja ne päätyivät yhden pienen varkaan suuhun, heh heh !

Illalla sain onneksi ystäväni Sirpan kylään Jukan lähdettyä mökille ja ilta menikin aivan ihanasti. Toivo sai hellittelyä ja minä seuraa. Tuntuipa hyvältä ja käytiin sitten vielä kävelyllä kaikki kolme. Oli ihana nähdä kuinka reippaana Toivo on pysynyt. Hyvin reipas pikkumies ja käyttäytyy ihan sopivan rohkeasti muiden koirien vastaantullessa. Vielä Toivon iloksi Noorakin tuli kotimatkalla Maisan ja Milon kanssa vastaan ja voi sitä Toivon pepunheilutusta. Kutsui Maisaa kovasti leikkimään ja vähän haisteli myös Miloa :)!

Leikkiä olen jonkin verran yrittänyt Toivon kanssa, mutta on niin hankalaa, kun en saisi ponnistella ja varmaankaan maahan meneminen ja sieltä ponnistelu ylös on kielletty.

Lauantaina Toivo pääsi Mariannen ja flatti Lumon kanssa vesisateessa metsälenkille ja taas jätkä vastaanotti ison mustan sadetakki päällä olevan Lumon innolla ja lähti heidän kanssaan tomerana häntä pystyssä ulos. Kaikkein parasta tässä oli, että Toivo sai olla Mariannen kanssa vapaana metsässä. Kotiin tullessa näytti siltä, että kontakti ja kaikki muukin oli jo valmiina, joten siirtyyköhän Toivo Mariannen ohjattavaksi. Sen verran näytti jo hyvältä ;) !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti