tiistai 8. lokakuuta 2013

08.10.2013 Inka ei voi olla erossa ipanasta ;)

Maanantaina sitten palattiin töihin pennunhoitolomalta. Ekana aamuna oltiin noin puolituntia omalla pihalla ja syötiin ruokakin siellä ja sen jälkeen lähdettiin ulos lenkille, jossa Toivo teki niin pissat kuin isomman hädän ulos, mutta toki sitä pissaa riitti sitten sisällekkin ;) !

Jukka lähti lääkäriin samoihin aikoihin kuin minä, joten reppana joutui sitten olemaan ihan tosissaan yksin. Inka oli kompostiaidoista väsätyn aidan takana olohuoneen toisella puolen. Toivo saattoi minut reippaasti eteisen portille ja jäi maltillisesti odottamaan.

Jännitti töissä kovasti, että kuinka siellä kotona menee ja onneksi sitten Jukka pääsi vähän aikaisemmin kotiin kuin minä, joten joutuivat olemaan vain 6,5 tuntia yksin kotona. No eipä se Toivo yksin ollut joutunut olemaan, kun Inka oli ilmeisesti hypännyt aidan yli Toivon seuraksi. Joko Toivo on itkenyt ja Inka on tullut lohduttamaan tai sitten Toivon puuhapallo ja maksamakkara kongi on saanut Inkan pyrähtään aidan yli. Ruoasta tietty on vähennetty tuon kongin maksamakkaran verran ruokaa, mutta nyt en sitten tiedä kenen suuhun tuo maksamakkara on kadonnut.

Toivo on nyt pääsääntöisesti syönyt vielä neljä kertaa päivässä ja nyt sitten Jukka antoi päiväruoan ensimmäistä kertaa. Olin pyytänyt, että tarjoilee ulkona sapuskan. Inkan kanssa olivat sitten urakalla taas meuhkanneet pihalla.


Illalla sitten ei puuhattu mitään ihmempää, käytiin vähän metsässä samoilemassa, jolloin saivat kummatkin liikkua vapaana. Taas oli Toivosta kivaa olla samoilemassa. Kotona sitten käytiin pariin otteeseen vielä takapihalla painimassa Inkan kanssa ja leikin hieman Toivon kanssa. Jouduin kylläkin jo hieman opettamaan sitä "EI" ja "Irti" sanaa........... + kehua, kun niin tehokkaasti roikkuu mun sukissa tai verkkareissa ja oikein tapporavistaa repiessään, heh heh !

Tavallaan ärsyttää kieltää eli pyrin ennemminkin tarjoamaan, jotain muuta riepoteltavaa ja ravisteltavaa, mutta tuosta tavasta on päästävä pois, ettei sitten revi vieraita vaatteista.

Sisällä ihan pikkasen harjoiteltiin maahanmenoa, istumista, kontaktia ja sivulletuloa. Ihan vaan pikkasen eli muutama toisto. Kontaktin pitoa edessä ja sivulla, sivulla onnistui paremmin, olin itse polvillani ja istuin ns. jalkojeni päällä, taisi olla paras taso. Edessä kontaktin pito tuntui olevan tänään hankalaa, kun pikkanen tarjosi maahanmenoa ja alta kulmien yritti vilkaista, mutta ei ihan kunnolla.

Inka sai sitten vuorollaan harjoitella muutaman kaukojen seisomaan nousemisen sekä peruuttamista niin, että siirsin vasemman jalan oikean jalan taakse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti