perjantai 11. lokakuuta 2013

10.10.2013 samoilua metsässä

Torstai meni kanssa menojaan ja päivän teemana oli kunnon metsälenkki lähimetsässä. Toivo paineli lenkin vapaana ja aivan loppumatkasta sai hirveän hepulin. Juoksi mättäältä mättäälle ja pehmeässä sammaleessa meni hieman pääedellä turpeeseen useampaan otteeseen. Onnellinen pieni mies !

Illalla vähän harjoiteltiin taas leikkimistä yhdessä, kun Inka kävi iltapissalla Jukan kanssa. Tälläkertaa leikittiin kylläkin sisällä. Harjoiteltiin kahdella narupallolla toisesta pallosta luopumista ja toiseen tarttumista. Sen jälkeen oli narulelu vuorossa ja sen liike tuntuu Toivoa kovasti kiinnostavan, mutta kyllä se paras lelu on se harmaa eläinrättilelu. Onneksi niitä saa halvalla Hong Kongista, joten täytynee hakea toinenkin.

Tämän lisäksi harjoiteltiin muutama toisto istumista lelulla.......... ei pitäisi vielä mitään niemeä, mutta mäpäs nimesin, se vaan lipsahtaa suusta. Toivo muutenkin osaa jo istua ennenkuin saa ruokansa, mutta se taitaa kylläkin johtua siitä miten mä kohotan kuppia kuin käskystä ;) !

Kuviakin otin muutaman alkumatkasta, mutta kännykän kuvissa ei taso ole kovin huimaava ja voi ottaa vain kuvia, jossa koirat ei liikahda ollenkaan.

Aamusella tänään ei sitten oltu ollenkaan omalla pihalla, kun me kuulemma metelöidään niin kovasti porttien kanssa, että lähettiin sitten suoraan lenkille. Toivo osaa jo ohittaa hienosti räksyttävä koirat, joten kyllä tuo Inka on sitten hyvä opettaja. Yhdessä ne kävelee hienosti ohi ja toivotaan, että tämä toimii vielä Toivon tullessa murrosikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti