torstai 27. marraskuuta 2008

27.11.2008 kuulumisia


Viikko on ollut aikalailla tylsä. Töiden jälkeen en ole jaksanut kuin viedä koirat pissalle, joten ulkoilutus on jäänyt aika vähäiselle. Onneksi kuitenkin lähimetsässä on lunta ollut hirmuisesti, joten vaikka lenkki ei pitkä ole ollutkaan niin umpihangessa leikkiminen ehkä vähän on korvannut koirien liikunnan puutetta tai lähinnä siis Inkan ja Rommin. Pablo ei pahemmin viitsi umpihangessa pyrähdellä muiden kanssa !


Maanantaina Inkan agilitytreenit peruuntuivat sään takia, tälläisessä lumihangessa tuskin olisi pystytty treenaamaan, kun ulkona kerran ollaan. Tiistainakaan emme sitten Pian kanssa menneet treenaamaan, parkkipaikoilla kun tuo lumenauraus on vähän vaillinaista ja olokaan ei vieläkään tunnu kohentuneen. Satun kanssa piti lähteä keskiviikkona lenkille Haltialaan, mutta minä peruin sitten senkin, kun taivaalta putoili taas jalkarättejä tai lähinnä räntää, joten tässäkunnossa rämpiminen kosteassa lumessa räntäsateessa ei oikein huvittanut, varsinkaan kun ei tiedä missä kunnossa nuo sivutiet ovat. No sovittiin, että yritetään ensiviikolla uudelleen.


Ainoastaan kotona olen muutaman kerran ottanut noutokapulan pitämistä, joka Pablosta ja Rommista tuntuu olevan erityisen mielyttävää puuhaa. Inka ei taas pidä siitä yhtään, mutta broilerileike on sen verran suurta herkkua, että jotenkuten yritää kestää. Yrittää livahtaa karkuun, joten mielikuva vaan ei ole nyt oikeanlainen, vaikka itse pito-ote on kunnossa, pitää kapulaa kuin vahvoissa pihdeissä ja "irti" käskystä irroittaa hyvin, kunhan en kauaa anna odotuttaa, meinaan saattaa pudottaa sen rämisten lattialle. En kuitenkaan ole vielä huolissaan, tehdään tätä nyt rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti