perjantai 21. marraskuuta 2008

17.11.2008 agilityä ja tokoa


Inka pääsi tänään illalla agilitytreeneihin. Tyttö oli syötävän suloinen lämpömanttelissaan, joka oli aivan liian iso, kun se alkujaan on ollut Pablon. Kovin tyytyväiseltä neiti siihen itse vaikutti olevan, ihan joutui liikuttumuun kun Inka marssi pitkin kenttää ylpeänä vaatteestaan, varsinkin kun kaikilla muillakin tuntui olevan samanlainen ;-) !


Sain myös yllättyä kuinka innostuntu Inka oli ja tuntui osaavan paljon enemmänkuin odotin eli takaakierrot toimivat ja vauhtia oli tullut roimasti lisää, jopa niin paljon, että itse sain ihan oikeasti juosta. Kujakeppejäkin kävin omatoimisesti kokeilemassa ja yllätys yllätys, mentiin paljon tiukempaa väliä kuin Inkan lähtiessä. Muutenkin neiti näytti olevan tyytyväinen päästessään treeneihin mukaan ja vielä aivan yksin, kun pojat olivat jääneet kotiin.


Treenien jälkeen kävin viemässä Pablon ja Rommin iltalenkille sekä lenkin lomassa piipahdettiin sitten ottamaan tokoa taas sille asfalttikentälle. Tälläkertaa otin Pablon ensimmäisenä ja jätkä oli täynnä intoa, mikä tuntuikin hyvältä. Otin kummankin kanssa taas kaukokäskyjä, jääviä liikkeitä, eteentulon tiivistystä, seuraamista idarin muodossa ja se tuntui toimivan ihan hyvin, toki tein paloissa ja olin yli pirteä kutsuessa koiran mukaan seuraamaan ja siitä sitten heti palkka. Pysyivät kuitenkin hyvin paikoillaan kun itse kävelin neliöitä, jopa seisomisessa ei ollut liikettä.


Rommin kanssa otin myös muutaman seuraamisen lähdön ja seuraamista niin, että jatkoimme matkaa namin annon jälkeen. Kumpikin koira toimi oikein kivasti ja tuntuivat jaksavan tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti