maanantai 10. marraskuuta 2008

07.11.2008 tottista Ojangossa


Pablolla oli tokotreenit Ojangossa. Paikalla Maria, Marjo ja Minä.


Otimme alkuun paikallaolon, joka sujui ihan hyvin. Olin Pablon kanssa vuorossa toisena ja harjoittelin jätkän kanssa seuraamista, ruutua ja noutoa. Seuraamisessa käytin namia apuna eli liikkeellelähtöjä paljon ja otin seuraamista myös niin, että peruutin ensin ja siitä seuraamaan, ympyrää oikealle ja ympyrältä siirtyminen suoralle ja siitä palkka.


Noudon kanssa tuli hieman ongelmia, koska Pablo varasti liikkeenohjaajan käskystä. Silloin älähdin ja sen seurauksena Pablo jäi seuraavissa harjoituksissa epäröimään, lähti käskystä, mutta välittömästi jäi sen jälkeen arpomaan mennäkkö vai eikö mennä. Kaksi kertaa saatiin sitten lähtemään ilman nykimistä. Ei kovinkaan hyvä asia näin kisaa ajatellen. Palkkasin Pablon juuttipatukalla ja tälläkertaa kelpasi taas oikein hyvin pieni leikki.


Ruutuun lähetin niin, että apuohjaaja vei namit. Pablo lähti hyvin, mutta vähän ennen ruutua alkoi haistelemaan. Täytyy yhä tehdä niin, että viedään yhdessä nami ruutuun.


Treenien päätyttytyä otin pikkuisen liikkeitä myös Rommin kanssa, alkuun opeteltiin haukuttamista ja siitä sitten suoraan seuraamisen tiivistystä eli laajaa ympyrää oikealle. Muutama liikkeellelähtö ja jäävät liikkeet, joissa on jo näkyvillä parantumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti