tiistai 23. syyskuuta 2008

23.09.2008 Pablon agilitytreenit


Tänään vuorostaan Pablon kanssa agilitytreeneihin ja Rommi jäi Riston seuraksi kotiin.


Olin tänään erittäin tyytyväinen Pablon suoritukseen, vauhtia oli oikein mukavasti ja homma sujui hyvin. Kepit menivät paljon reippaammin kuin kesällä ja onnistuin myös itse suunnittelemaan radan suorittamisen aika sopivaksi Pablolle, hieman yhdessä kohtaa Susanna muutti meidän alkuperäistä suoritus tapaa, vaikka ensimmäinen kierros hyvin menikin. Varsinkin keppeihin olin tyytyväinen ja Pablo irtosi helpommin ja etenin itse rohkeammin, ei sellaisia pysähtyneitä hetkiä ohjaajalla radalla.


Markku oli myös polttanut jokaiselle ryhmäläisellemme cd-levyn viime tiistain treeneistä, jotka Laamasen Mia meille veti. Yllätyin erittäin positiivisesti katsoessani Pablon suoritusta, kepit todellakin näyttävät sujuvan paljon paremmin kuin pitkään aikaan ja talvella sitten keskitymme niiden parantamiseen kujakepeillä. Muutenkin Pablon olemus loppua kohden tuntui entisestään piristyvän ja häntä vihui iloisesti ja vauhtikin oli oikein mukavaa, eihän se mikään tykki ole, mutta ihan kivalta näytti videon pätkällä. Varsinkin kontakti ja seuraaminen oli sen näköistä, että kun sen saisi siirrettyä tokokokeeseen niin olisin onnesta soikea. Yritän saada jonkun näistä videopätkistä nettisivuille, mutta täytyy ensin kysyä Markulta lupa laittaa ne nettiin.


Kotipihalla otin vielä muutaman sarjan kaukokäskyjä, seisomista, maahanmenoa ja eteentuloa läheltä. Kaukokäskyt pyrin ottamaan niin, että koira yllättyi ja nostin ylös melko kaukaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti