torstai 17. heinäkuuta 2008

16.07.2008 Jälkeä Nurmijärvellä


Rommin kanssa jälkiharjoituksissa Nurmijärvellä. Nanna ja Merita olivat jo paikalla ja olivat tehneet esineruudun (kaistaleen) valmiiksi. Esineetkin olivat jo paikallaan, joten kaikki olivat vieraita esineitä.


Aloitimme esineillä ja Rommi oli toisena suoritusvuorossa. Ennen Rommia oli radalla juoksussa ollut narttu. Rommin suoritus oli ihan kelvollinen ja palkkasin sen jokaisesta esineestä (3 esinettä). Etenee paljon innokkaammin kuin viime syksynä tai talvella. Ainoa ongelma on, että  pysähtyy kesken etenemisen ja jatkaa kun käsken etsimään. Ongelma on siinä, että jos sattuu olemaan esineellä, niin esine hylätään eli täytyy varoa, että ei väärään aikaan käske tekemään. Jätkän on oltava liikkeessä, kun ohjaan sitä !


Jälki oli ehtinyt vanheta jo aika kauan. Jana ei oikein onnistunut (lähti etenemään viereistä polkua) ja lähetin uudelleen. Ykä kehoitti mua lähtemään hitaasti hieman janalla eteenpäin vahvistaakseni Rommin etenemistä. Minä vaan lähdin aivan liian nopeaa tahtia perään eli hitaasti muutama askel. Rommilla oli janalla ja alkujäljellä hieman hankaluuksia, kun sen jäljen vierestä ja yli oli kulkenut kaksi ihmistä koiran kanssa. Tien ylityksen aikana meinasi lähteä koiran jättämän hajuvanan perään, mutta Ykän neuvosta ohjasin sen etsimään ylityskohdan kohdalta tien toiselta puolelta jälkeä. Kepit ilmaisi ihan hyvin, ainostaan viimeisen kepin ylitti, mutta tuulen takia ei varmaankaan olisi saanut hajua muutenkaan aikaisemmin. Tuuli oli aika voimakas ja tuotti taas jäljellä ongelmaa eli mentiin voimakasta siksakkia yhdellä suoralla, kerran myöskin löysi jonkun eläimen jäljen (tai jotain), kun haisteli ja haisteli, söi jotain ja meinasi alkaa piehtaroimaan, siitä sitten itse hieman eteenpäin vieden koiran siitä pois, harmi vaan kun oltiin kulmassa. Haki omatoimisesti kyllä suunnan ja seuraava keppi oli ihan lähellä. Täysin tyytyväinen en jälkeen ollut ja mun pitäisi pitää liinaan vähän paremmin tuntumaa, unohdin sen täysin ja "juoksin" perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti