keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

15.07.2008 tottista ja Riihimäen agilitykisat


Aamulenkillä käytiin ottamassa asfalttikentällä koirien kanssa maahanmenoja, istumisia ja seisomisia. Lisäksi Palbon kanssa harjoittelin seisomisessa pysymistä ja yhden luoksetulon pysäytyksen.







Kävin päivällä Viilarissa. Pari autoa oli siellä paikallaan, ei ketään kuitenkaan näkynyt (koiria autossa). No tulihan sieltä pari äijää, toisella maalimiehen kuteet päällä.  En välittänyt heistä, vaan painuin kentälle, en tiedä olivatko jo treenanneet.


Kaipa heistä hieman oli häiriötä, kun Rommin hyppy ja vinoeste ei ottanut sujuakseen (käytin patukkaa), siinä mä sitten typeränä juoksin edestakaisin ja Rommi ei tahdo edes löytää patukkaa. Eteenmeno oli ihan ok, tasaista tahtia etenee, ei mitään järjettömän hyvää vauhtia, mutta menee kuitenkin, en ottanut seuraamista siihen alkuun.


Inka teki samat hommat, mutta tälläkertaa oli aivan loistava, suoritti esteet puhtaasti patukka suussaan (okei, ihan ekan kerran yritti esteen sivusta, mutta juoksin sen rinnalla hakemaan sen patukan itselleni ja toruin hiukan). Sen jälkeen se toimi niin hienosti, että en voinut olla kuin tyytyväinen, eteenmenokin oli hieno ja piilonkierrot kanssa.


Tarkoitus oli, että Rommin kanssa vain yksi hyvä treeni, mutta päätin jatkaa, kun jäi huono maku suuhun siitä aikaisemmasta, vaikka treeni päättyi hyvin. Nyt otin noudon (en koeliikkeen tyyliin) ja heti palkkauksen (pikkupallo) jälkeen juostiin täysiä hyppyesteelle ja siitä vinoesteelle eli juoksin itse vieressä. Aivan älyttömän hyvä vire ja puhtaat suoritukset, ei kosketusta.


Inkan kanssa otin vielä paikallaolotreenin ja luoksetulon (otin patukalla vastaan). Rommin kanssa otin matalan vinoesteen vielä uudelleen patukalla ja siitä pelastukoira esteiden pöydälle ottamaan kaukokäskyjä (ei istu ellen ole ihan edessä) !


Pablon kanssa olin Riihimäellä siellä agilitykisoissa, tuloksena kaksi hyllyä. Pablo oli niin äijää, peräti murisi muutamalle koiralle ja oli sellaisessa vireessä, että varasti kummassakin lähdössä, eipä aikaisemmin ole tullut vielä tämä ongelma vastaan. Kontaktit puomilla ja A:lla hypittiin yli, siis alastulon kontaktit. Hyppyrata ei sujunut yhtään sen paremmin, vauhtia kyllä olisi ollut vähän paremmin, mutta Pablo oli tälläkertaa täysin kuriton, jouduin ensimmäistä kertaa hieman kesken radan komentamaan sitä. Teki vähän omiaan ja ei kuunnellut. Jos jotain hyvää hakemalla haetaan, niin jätkä ei yhtään arastanut kuplahallia ja oli hyvässä vireessä ja innokas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti