perjantai 11. heinäkuuta 2008

08.07.2008 Pablon agility


Tänään jätin sitten Inkan ja Rommin Riston hoitoon, lähdettiin ihan vaan Pablon kanssa kaksistaan. Treenit sujuivat tyypilliseen tapaan, en saa itsestäni täysin kaikkea irti treeneissä ja tänään ensimmäisellä kierroksella kävi jo puomilla kontaktivirhe, ei kuulemma johtunut mun tekemisestä, vaan Pablo kuulemma vaan päätti tehdä nyt näin taas. No sen jälkeen mitään puhumatta alusta puomin alastulon eteen ja sen jälkeen menikin ihan kohtuullisesti.


Treenien loppupuolella otin hieman A:n alastulokontaktia ja kokeilen myös ylöstulolla pysäytää, mutta ei siitä mitään tule, vauva A:lla pysähtyy, mutta korkealle ei edes huomaa namia tai sitten ylösmeno on sellaista räpiköintiä.


Toisella radalla olikin enemmän ongelmia, hypyn jälkeen välittömästi muuri, mutta se piti kiertää kaukaa ja siinähän mun liike tyssää, varsinkin kun seuraava este on kepit muurin toisella sivustalla eli Pablo tuli kepeille ihan väärässä kulmassa. Korjailtiin tilannetta niin, että peruutan voimakkaammin muurilta ja käännän vasta hieman kauempaa kepeille. Pablolla kuitenkin tuntui olevan ihan hauskaa, käytiin vielä ottamassa tokokentällä tokohyppyä ja muutamia tokoliikkeitä, jätkä oli taas agilitytreeneistä huolimatta ihan hyvässä vireessä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti