perjantai 11. heinäkuuta 2008

07.07.2008 Inkan agility


Inkan agilityn alkeiskurssin viimeinen kerta olisi pitänyt olla tänään, mutta jatkamme vielä kaksi maanantaita kurssia. Olin jo kyllä itse kuvitellut, että jäämme muutaman viikon tauolle, mutta tässätapauksessa ei auta kuin mennä mukaan hakemaan kaikki oppi minkä saa !


Tälläkertaa minulla ei ollut kuin Inka mukana. Rommi ja Pablo oli jäänyt kotiin Riston seuraksi.


Harjoittelimme kahta pientä radanpätkää. Ensimmäisessä oli suorassa rivissä hyppy, pituus ja pussi. Pituuden jälkeen oikealla oli hyppy, josta lähetys putkeen, tarkoituksena harjoitella takana leikkausta putkella ja tietysti tiukkaa käännöstä pituudelta hypylle. Ensin kuitenkin otimme hypyn ja pituuden, josta käännös ennen pussia oikealle ja siitä palkka. Inka kääntyi yllättävän hyvin. Sen jälkeen otimme pussia muutaman kerran erikseen, alkuun Inka oli hieman epävarma, mutta sitten se alkoi taas sujua ihan kivasti.


Seuraavana oli vuorossa hyppy, pituus ja siitä suoraan pussiin. Lopulta päästiin myös kokeilemaan sitä takanaleikkausta, ensimmäinen yritys oli vähän kömpelö, toinen jo parempi. Pituudelta hypylle kääntyi ongelmitta. Viimeiseksi otettiin tällä harjoituspisteellä putki, hyppy ja pussi eli esteet muodostivat tavallaan U:n mallisen kokonaisuuden. Alkuun Inka tuli pussin ohi, koska reagoi hyvin herkästi mun pieneen liikkeeseenkin, joten sai olla tarkkana ohjatessa.


Toisella harjoituspisteellä treenattiin valssia ja kahden esteen takaakiertoa. Sen verran oli hieomista, että Inkakin alkoi jo vähän kyllääntyä palloon. Sen vuoksi tehtiinkin osa harjoituksista nameilla. Kävin kyllä välillä ottamassa kontakteja ja kujakeppejä. Inka tekee ihan kivasti, mutta mun pitäisi saada itsestäni enemmän irti, Inkan nopeus ja syttyminen on kiinni aikapaljolta mun olemuksesta, käyttäytyy ehkä vähän sillain ylirauhallisesti verrattuna kun ollaan kaksistaan otettu jotain, ei kestä paljoa jankkaamista ja mun pitäisi olla paljon kannustavampi !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti