sunnuntai 6. heinäkuuta 2008

01.07.2008 Pablon agility


Pablon kanssa treeneissä tänään. Porukkaan ilmestyi tänään uusi jäsen eli Mari ja Muru aussi. Muru aussinarttu on täsmälleen sen värinen, joka mielyttää minun silmääni eli kaunis vaalea Red Merle.


Alkuun harjoittelimme kepeillä takaaleikkausta. En saa sanoa mitään, kun leikkaan Pablon takaa, muuten tulee ulos kepeiltä. Lopulta ihan hyvää tulosta saatiin aikaiseksi, mutta vauhti on kyllä kovin hidas, toisaalta eihän sillä tuohon harjoitukseen nyt niin paljon vaikutusta ollut, koska saavutimme sen mitä harjoittelimmekin. Lopuksi harjoiteltiin 8 - 10 esteen hyppysuoraa, rimat eri korkeuksilla ja etäisyyksillä, ihan kiva suoritus Pablolta, ei päivän nopein, mutta etenee suoraan varmasti.


Siinä välissä harjoiteltiin puomin alastuloa niin, etttä puomin alastulo-osa oli laitettu pöytää vasten. A-esteen kontaktia otin myös muutaman kerran.


Pablon treenien jälkeen hain Rommin ja otin sen kanssa kujakeppejä, tänään ei vaan mennyt ihan putkeen, on oltava tarkkana, ettei tule välistä ja selvästi vaikeammalta puolelta ei oikein onnistunut kunnolla. Kotakti harjoituksia ja pientä sarjaa, joka muodostui puomista, muutamasta hypystä ja putkista sekä erikseen rengasta.


Viimeisenä kävin Inkan kanssa ottamassa viereiseen rataan jätettyä rataa. Rata alkoi kolmella hyppyesteellä, siitä putkeen ja putkesta toiseen putkeen, joka meni A-esteen alta (putken suut a-esteen sivuilla eli koira näkee A:lle tullessa kolme vaihtoehtoa), putkelta taas toiseen putkeen ja sitten A-este. Erikseen sitten puomia kokonaisuudessaan. A-estettä emme olisi vielä oikeastaan saaneet harjoitella, mutta kun se oli niin sopivasti siinä kohdassa ja sain hyvin ohjattua Inkan oikealle esteelle oli se sitten kumpi tahansa putken pää tai A-este.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti