tiistai 5. syyskuuta 2017

02.09.2017 Esineruutua ja lenkkeilyä Tuusulassa

Minulla oli Tuusulaan asiaa lauantaina aamupäivällä, joten kävin sitten samalla lenkillä ja tein Toivolle kahteen otteeseen siellä esineruudun. Ensimmäisellä kerralla Inka oli mukana ja ruutu oli vain 10 x 35 metriä. Inka teki ensin ja sitten Toivo, koirat näkivät ruudun teon ja esineiden viennit !

Toisella kertaa Inka ja Toivo oli autossa, kun tein ruudun 15 m x 50 m tutulle alueelle, jossa on esineruutua tehty ennenkin ja piilotin esineet 3 kpl. Toivo siis lähti nyt esineelle, jonka vientiä ei ollut nähnyt ja toimi oikein mallikkaasti ja toi ruudusta lasten kengän, joten ei se niin epämiellyttävä esine ollutkaan, kuten oletin. Toisella lähetyksellä kyllä lähti hyvin, mutta ei löytänyt kumpaakaan esinettä ja alkoi sitten taas motivaatio laskea. Kävin vaan alueella melkein perällä kävelemässä ja jätin Toivon vapaana odottamaan ruudun laidalle, en mitenkään näyttänyt esinettä tai käynyt edes niiden luona.

Nytkin lähtö oli vähän vaikea, joten jouduin sitten hieman tiukemmalla käskyllä laittamaan töihin ja sieltähän se kohta iloisena palasi esine suussa !

Sellainen moka tuli kyllä tehtyä, että palkkasin jo ensimmäisen esineen jälkeen, vaikka suunnitelma oli palkata vasta viimeisellä esineellä. No ehkä muistan seuraavalla kerralla !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti