tiistai 14. toukokuuta 2013

09.05.2013 Helatorstain agilitykisat + colliemestikset

Inka osallistui Helsingin alaosaston riveissä agilityn colliemestaruuskisoihin. Meidän osallistuminen oli kyllä vielä viikolla ollut epävarmaan, kun Inkan hyppy oli epäpuhdas edeltävissä tiistain treeneissä. Sain sitten Inkan fysioterapeutin käsittelyyn tiistaina illalla ja keskiviikon vaan levättiin. Etuosan lavat ovat vielä kireänä, mutta mitään selvää jumitusta ei ollut. Takajalkaa hieman aristi, mutta ei siinäkään ollut oikeastaan mitään jumia tai vastaavaa, mutta oli tiistain päivällä kolauttanut sitä.

Lämmittelyhypyt menivät hyvin, joten startattiin sitten hyppyradalle, joka omasta mielestäni sujui ihan kivasti, mutta kepeillä tuli aikamoista hidastelua, kun olin pari päivää viikolla harjoitellut pelkkää sisääntuloa namialustalla, joten siihen tuli sellainen töks töks efekti, ennenkuin Inka pääsi vauhtiin. Kolmannella vikalla esteellä tippui sitten rima ja se oli ihan mun vika, kun en ehtinyt ajoissa valassaan............ todellisuudessa mä en olisi siinä tilanteessa ehtinyt millään vaan olisi pitänyt tehdä erilainen suunnitelma siihen kohtaan.

Toinen rata sujui sitten ihan nollalla virhepisteellä, mutta yliaikaa kovin paljon, johtuen keppien ja puomin hitaudesta. Muuten Inka meni suhteellisen kivaa vauhtia, mutta ei kestänyt mun vedätystä muutamassa kohtaan ja jäi jälkeen. Kepit meni täysin kävelyvauhtia ja samoin puomi. Hyppy ehkä oli hieman joustamaton muurilla alastulon osalta ja myös hypyissä Inka kuulemma heitti hieman itseään vinoon takaosastaan, joka voi olla merkkinä jostain ongelmasta. Itse epäilen, että steriloinnista on jäänyt vielä jotain tuntemuksia sinne taakse.

Inka sijoittui agilityradan tuloksellaan 2. luokan collieiden 3. sijalle, joten saimme kivuta myös pakintopallille. Joukkueemme palkittiin myös 2. sijalla joukkuekilpailuissa, vaikka varsinaisesti vain yksi joukkue sai oikeasti tuloksen (tarvittiin tulos kolmelta koiralta ja meillä muilla tulos tuli 2 koiralta muiden hyllyttäessä).

Kuva: Tarja Kiander

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti