torstai 24. tammikuuta 2013

23.01.2013 tehistreenit

Keskiviikon tehistreeneissä meitä oli paikalla neljä, joten treenattiin ns. isot treenit, 20 min per koira + paikallaolot. Inka suoritti toisena koirakkona ja alkuun Inkalla oli todella hauskaa, mutta kaukojen harjoittelun aikaan Inkan teki mieli ottaa hatkat ja raukka meni aivan epävarmaksi ja rauhoittelevaksi. Sen jälkeen siihen perään ruutu toi taas hieman iloa tekemiseen ja loppuun jätetty ylimääräinen luoksetulon harjoittelu olikin sitten ihan omaa luokkaansa, kuinka joku voi noin paljon ennakoida.... siis apua !

OHJATTU NOUTO, oikea / 1) palkka sivulta, kun kapuloita vietiin, 2) ohjattu nouto oikealle ihan normaalisti, mutta loppuun autoin antamalla liki -käskyn sivulle tuloon.

Z:TA, maahan, seiso, istu / 1) palkka liikkeelle lähdöstä, 2) Z:ta kisamaisesti, mutta pieni apu istumiseen askelluksella, seuraaminen ihan mukavaa, jätöissä kuulemma hieman hitautta => ei kylläkään mikään yllätys, Inka ei tee teräviä liikkeitä muutenkaan (seisomisessa kuulemma pieni viive)

KAUKOT, I-S-M-S-I-M alkuperäinen suunnitelma, n. 15 askelta / voi elämä..... karseeta sähellystä, tekee liikkurin käskystä, osaa itse paremmin, etenee todella paljon / yritin korjata lähempää, ei pysty keskittyy vaan kääntyilee mihin sattuu ja tepastelee miten sattuu....... ei kyllä uskoisi, että olen saanut kotona ja yksin hallissa ollessani ihan hyvät kaukot aikaiseksi, pläääh / teki paremmin, kun namit oli sivulla, läheltä toistoja muutama

TUNNARI rivissä / ihan kiva, pikkasen inahteli sivulla, kapuloilla hyvin ja rauhallisesti, mutta takasin tullessa ravasi ja katseli sitten liikkuria (Pia) ja tyttöjä siihen malliin, että näittekeks Te, luovutus kohtuullinen, lähemmäs olisi saanut tulla kylläkin ja sivulle tulee kyllä suoraan, mutta paikka aivan liian edessä !

RUUTU narulelu ruudussa / merkille hyvin, kehuin merkin reilusti ja lähetin ruutuun, tuli haukahdus ja ei meinannut mennä ruutuun suoraan, minne lie suuntas, mutta ihan lopussa käänsi itsensä sisään ruutuun etureunasta ja vapautin lelulle........ no ei jääty tätä märehtiin

LUOKSETULO kisamainen / voi kökkö, Tiina liikkuroi ja Inka ennakoi koko ajan, ekan jätön oli hiljaa, mutta sitten alkoi kiihtyyn ja vikisi odotellessa ja liikkeelle lähdöissä, lähti liikkurin käskystä niin alussa kuin niissä pysäytyksien jälkeen myös toistoilla. No lopetin sitten siihen, kun maltto odottaa seisomassa ja otin sitten maahan ja sai palkan siitä (itse heitin pallon ns. jalkojen väliin)

Loppuun vielä paikallaolot Markon toimiessa liikkeenohjaajana (Inka, Villi ja Jack). Vähän täytyi taas Inkan katsella ympärilleen ja kummassakin yritti kerran haistella maata, mutta puutuin komentamalla maahan tai istumaan, kun näin peilin kautta mitä tekee. Maahan Inka käskytettiin ekana ja ylös vikana, näissä ei ongelmia. Saatiin paikallamakuun aikana oikein kunnon häiriötä, kun naapurikentällä mies ihan koirien lähellä käskytti omaa koiraansa useampaan kertaan kovalla äänellä istumaan => meidän koiruudet pysyivät maassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti