lauantai 8. joulukuuta 2012

08.12.2012 tokokoe Kotkassa, 2 tulos Inkalle

Jessican koulutuksesta on ehtinyt vierähtää jo puolitoista viikkoa ja en ole ehtinyt yhtään päivittää tätä blogia, kun koko ajan on niin kiire. Aloitetaan nyt kuitenkin tuoreimmista uutisista näin alkuun.

08.12.2012 tokokoe Kotkassa, EVL 2. tulos 231 pistettä, tuomari Harri Laisi

Kotkaan meitä oli lähdössä kisaamaan Hskh:n tehiksestä meidän lisäksi Nina ja Liina EVL/Piira AVO, Mirjami ja Kengu VOI, Tiina ja Villi EVL sekä viime vuonna tehiksessä mukana ollut Aija ja Touko EVL. Aika menikin kisapaikalla paljon leppoisemmin seurassa. Tulimme Inkan kanssa hieman aikaisemmin, koska tulin omalla autolla ja Inka tarttee hiuka rauhoittumisaikaa automatkan jälkeen ja olin lisäksi jäämässä Kotkaan Tarjan luokse kyläileen.

Inka oli ykkösessä kiinni vielä viimeiseen liikkeeseen asti eli ohjattuun, joka on syksyllä ollut niitä Inkan varmimpia liikkeitä. Tänään kuitenkin ryssittiin ohjattu ja siihen kaatui haaveet saavuttaa TVA:n arvo tänä vuonna !

Tämän päivän ilonaiheita oli äänen käytön radikaali väheneminen, joka luo uskoa tu
levaan ja seuraaminen tuntui kivalta ja Inka jaksoi hyvällä draivilla loppuun, eikä käännökset olleet yhtään niin väljiä kuin aikaisemmin. Ruutu aivan hiljaa ja samoin hyppy sekä Inka vastas kehuihin paremmin kuin aiemmin !


Ennen paikallaoloja Inka oli suhteellisen hyvässä ja rauhallisessa vireessä. Paikallaolot Inka oli hiljaa, mutta paikallaolojen välissä odottelu alkoi käymään sille hermoille, josta hieman moitin, jonka jälkeen oli taas paikallamakuun hyvin ja ei reagoinut muiden käskyihin.

Paikalla istu 10 / Inka oli aika täpäkän oloisena ja mielestäni aika kivan jämäkkä asento
Paikalla makuu 10 / oli kääntynyt ilmeisesti kerran hieman lonkalleen, mutta oli kuulemma ollut hyvin
Tunnari 5 / Lähti hyvin, suu kiinni ja häh... lähti ohjatun merkin lähelle haistelemaan maata niin intensiivisesti, että aloin pelkää sen merkkaavan. Uudella käskyllä palas kapuloille ja nosti varmasti oman. Jäi kovasti mietityttään mikä sen sai niin intensiivisen tiukkaan jynssään sitä maata kuonollaan.
Ruutu 9 / Hiljaa kokoajan ja tykkäsin kovasti, tsemppas loppuun asti hienosti, ei löysäilyt sivulletulossa 
Kaukot 7 / Muutama ylimääräinen korjauskäsky kumpaankin seisomiseen, ei edennyt pahemmin
Seuraaminen 8 / Todella kivaa, ei edistänyt, ei jätättänyt, mutta juuri tuomarin kohdalla vinkas kahteen kertaan vasemmalle askelissa ja käännöksessä oikealle, peruutus, askeleet oikealle ja vasemmalle käännös hiljaa, mutta tämä oli varmaan Inkan paras seuraaminen ikinä ja tuntui todella kivalta
Metallihyppy 9 / Hiljaa ja hyvä suoritus, kääntyi kapulalla huonoon suuntaan ja palautuksessa pelästyin, että linja takaisin aivan kamala, Inka korjas itse hypylle, mutta mun yläkroppa tahtomatta hieman heilahti ja siitä Laisi rankaisi
Luoksetulo 7,5 / Lähes hiljaa, ihan pieni inahdus, pysäytykset venyi, mutta ei pahasti, edestä näytti ihan hyvältä, mutta tyypillistä Inkaa ja en tiedä kuinka tämän saisi paremmaksi, lukkojarrutusta ei tunnu löytyvän, mutta täytyy olla tosi iloinen tuosta, että ääntä ei tullut lähes ollenkaan
Z:ta 7 / Karseen iloinen tästä, vaikka istuminen jäi tekemättä, koska Inka seurasi tässä ihan kivasti
Ohjattu 0 / Merkille hiljaa, mutta siitä keskikapulalle ja korjauksella väärään suuntaan, jotain häröilyä liikkeeseen mennessä, olisiko hieman keskittyminen herpaantunut vai väistikö telttaa vai oliko kyse vain, että hallin seinät kaatuu nyt päälle, no lasketaan kapulat alemmas, eiköhän se siitä

Meidän porukalla meni oikein kivasti. Tiina ja Villi sekä Niina ja Liina saivat ykköstulokset sekä Aija ja Touko ja Inka ja minä saimme kakkostulokset. Mirjami ja Kengu tekivät upean ykköstuloksen voittajasta sekä Niina ja Piira ahkeroivat vielä kakkostuloksen avoimesta.


7.08.2012 ei treenejä

Oli tarkoitus käydä treenaamassa, mutta Inkan vatsa oli kipeä, joten jäätiin sitten kotiin. Tarkoitus oli mennä treenaan ohjattua ja hieman varmistamaan kaarteita, jos vaan töistä pääsisin ajoissa. Nyt saa sitten jännittää kuinka Inka paranee huomiseen kisaan.

06.08.2012 Mirjamin kanssa ulkotreenit


Citymarketin pihassa lumisateessa treffattiin Itiksessä. Kengu aloitti ja sen jälkeen Inka.

05.08.2012 Tehistreenit Ojangossa


Paikalla vaan neljä koirakkoa. Treenit menivät aika kivasti ja tunnelma oli hyvä.

04.08.2012 agilitytreenit ja niiden jälkeen hieman tokoa

Inka oli aika hyvässä vireessä agilityssä. Hypittiin taas hiukan matalemmilla esteillä osteopaatti käynnin takia. Kepit meni kivasti.

Treenin jälkeen otin ohjattua ja niiden kaarteita.


03.08.2012 Ojangossa Inkan kanssa kaksistaan töiden jälkeen
Aika kivat treenit ja otettiin rennommin. Jatkan tekstiä myöhemmin.....

02.08.2012 Aamutreenit Vuokkoset Areenalla


Innostuin lähtemään heti herättyäni extempore -treeneihin Inkan kanssa. Kaksistaan puurettiin.

01.08.2012 Mannerin Ninan koulutus Vuokkoset Areenalla

Inkan aiheena seuraaminen ja toisena aiheena tarjoaminen, joka ei todellakaan ollut Inkalle helppoa. Tekstiä myöhemmin....

30.11.2012 Olikos vapaata vai kävinkö Vuokkosilla ?????

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti