maanantai 25. helmikuuta 2008

23.02.2008 Agilityä koko lauantai


Päivällä matkasimme Rommin ja Pablon kanssa Keravalle Pablon agilitytreeneihin. Otin kummankin koiran halliin ja raahasin yhden kevythäkin mukaan. Paikalla oli vain minä ja Markku, joka oli suunnitellut meille harjoituksen, johon sisältyi takaaleikkauksia ja pimeää putkikulmaa.


Otimme kumpikin kahdella koiralla, kun kerta muita ei ilmestynyt paikalle. Rommi selvisi yllättävän hyvin, esteet olivat hieman normaalia matalammalla, mutta siitäkin huolimatta. Ensimmäinen kierros meni vähän pilaalle, koska ohjasin Rommia niinkuin se olisi ollut Pablo, mutta kun korjasin ohjausta niin homma alkoi sujumaan ihan toisella tavalla. Putkikulmaa hieman Rommille helpotettiin, mutta ei kovin paljoa. Otin myös muutaman kerran keppejä Rommilla, kepeillä oli verkkoa ohjaamassa koiraa. Nopeuteen tuosta ei kyllä apua ollut, mutta ehkä hieman koiralle tuli kuva kuinka pitäisi "kiemurrella".


Pablokin alkoi hieman innostumaan, mutta valitettavasti yksi kenttiä erottava aita kaatui sen suorituksen aikana, kun naapuriradalla putkessa mennyt koira sen onnistui kumoamaan. Se sai taas Pablon hieman menettämään iloaan, pysähtyi radalla. Otin väliin taas Rommin ja sen jälkeen vain kaksi aitaa Pablolla niin, että vein sille namipussin toisen aidan takana. Ihan kivasti hyppäsi ja siihen sitten lopetettiin.


Illalla matkattiin vielä Pablon kanssa Aptushallille Hyvinkäälle agilityyn. Suurin osa ajasta kylläkin meni tokoilemisen merkissä, seuraamista, sivulletuloa, kontaktia ja niin edelleen. Esteinä tänään oli muuri, pituus (ohjaten kummaltakin puolelta) ja hypyltä putkeen ;o). No Pablolle hieman vaikeutettiin niin, että muurille tehtiin vaikeampaa lähestymiskulmaa. Pablo oli oikein reipas ja iloinen kokoajan ja treenien jälkeen jätkä pääsi taas kahvilaan muiden koirien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti