tiistai 16. helmikuuta 2016

15.02.2016 Toivon tokokurssi 3. kerta

Aloitettiin paikallaoloilla ja tällä kertaa oli myös luoksepäästävyyden tarkastus, joita Toivolle saisi kyllä tehdä useimminkin eri ihmiset.

Rivi alkoi ihan siitä vierestä heti ja hyvin Toivo tuli siinä vieressä ja sain pidettyä sen aika kivassa vireessä (palkkasin sitä siinä sivulla ollessa). Meitä ennen oli kaksi koiraa ja samoin toisella puolella. Maahan menossa Toivo odotti omaa käskyään hyvin, mutta ylös nousussa reagoi sitten kahden edellisen käskyihin. Myös ennen liikkeen alkua alkoi tarjoamaan maahanmenoa => tämä toistunut jo useampana kertana viimeisen kuukauden aikana.

Ennen omaa vuoroa hieman leikittiin ja otin pätkiä seuraamisesta => tavoitteena palkata heti aloituksesta / vähän samalla tapaa mitä tehtiin Juha Korrin semmassa Toivolle. Lisäksi treenasin eteentuloa niin, että Toivo lähti sieltä maasta minun edestä. Namilla palkaten ei ollut niin hyviä, joten vaihdoin leluun ja nyt tuli tiiviimmin ja suorempaa.

*******

TOIVO

Liikkeestä maahan

Omalla vuorolla oli aiheena liikkeestä maahan ja lähinnä näytin missä vaiheessa ollaan. Pari kertaa peruuttaen, joista toinen oli tosi nopea ja kolmas sitten niin, että jatkoin matkaa eteenpäin ja siitä maahanameno. Nyt oli aika suora, mutta ei niin nopea kuin se peruuttaen tehty toinen suoritus.

Vähän otettiin myös pomppimalla niitä maahan menemisiä !

Istumassa ja maassa pysyminen häiriöllä

Olin itse ensin edessä ja Toivo heti ensimmäisellä meni lankaan, kun meni Annan käskystä maahan. Muistutin hieman pannasta vetämällä mitä istuminen tarkoittaa. Nyt ei enää niin jäänyt halpaan, vaikka Anna kutsui Toivoa ja häiritsi muutenkin.

Maassa pysyi sitten huomattavasti paremmin, vaikka vähän koko ajan takatassut nykivät. Otin tässä heti alkuun pannasta kiinni ja vedin itseeni päin, kun samalla toistin maahan käskyä. Olin myös tässä välillä sivulla ja se on heti hieman vaikeampaa. Anna oli myös välillä meidän sivuilla ja takana.

Oikein hyvää treeniä Toivolle :) !





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti