maanantai 15. helmikuuta 2016

12.02.2016 aamutreenit ja Inkalla osteopaatti

Aamulla Mariannen kanssa Ojankoon treenaamaan tokoa Toivon kanssa ja Inka pääsisi treenailee hieman rallytokoa.

TOIVO

Paikalla makaaminen

Treenattiin paikallaolon alas ja ylös menoa sekä käskytyksiä. Sivulla menee lankaan, mutta aika hyvin pysyy, jos itse olen edessä. Vaikeutettiin niin, että itse olin edessä ja Marianne meni käskyttämään Toivoa sivulta. Jos Marianne antoi käskyn lisäksi kropalla häiriötä niin Toivo meni kokoajan lankaan. Pienennettiin häiriötä niin alkoi sujumaan paremmin.

Luoksetulon käskytykset ja jättö

Kovasti poika parka siellä nyki eli ollaan nyt sitten päästy tähän vaiheeseen, että alkaa ennakoimaan. Tähän asti on ollut aika hyvin paikallaan, lukuunottamatta tassun siirtoa. En vielä uskaltanut ottaa sitä, että ottaisin välillä sen luokse, jotta olisi tarkkaavaisempi, kun kävelen poispäin.

Nyt en vielä halunnut, kun ja jos ilmoittaisi Toivon tässä lähiaikoina kisaan !

Hypyssä käskytykset ja jättö

Sama juttu hypyn kanssa eli pääpaino treenissä paikallaan pysymisen palkkaus ja käskytykseen reagoimattomuus.

Merkin kierto

Tausta oli niin epäselvä, että pyysin Mariannea näyttämään merkin. Merkki oli tosi lähellä sinistä putkea, joten siinä kohtaa Toivo vähän epäröi, kun piti tehdä kierto, mutta kyllä se lopulta tuumasi mahtuvansa siitä :) !

Ruutu

Aika läheltä ruutuun lähetyksiä. Ennakoi selvästi sitä, että appari tulee heittämään hänelle lelun, mutta yllätettiin kerran, että lelu lensikin minulta.

INKA

Kaksi lyhyttä pätkää ja palkka kentän reunalta namirasiasta (kalkkuna leikettä). Ei mitään ns. merkkejä missään vaan ihan lennosta muutamia tehtäviä. Inkalla tuntui olevan oikein hauskaa !

*******

Treeneistä suoraan Sipooseen ja Inka pääsi Johannan käsittelyyn. Löytyi kireyttä rintarangasta, lavoista ja toiselta puolelta lantiosta. Johanna kuitenkin sanoi, että ei löytynyt mitään ihmeellistä, joten sen suhteen tosi hieno juttu. Lääkkeitä Inka ei ole syönyt aikoihin ja nyt on sitten noin vuoden ajan käynyt hoidossa seuraavasti:

  • 6 akupunktio
  • 2 hieronta (Tarjalla ollessaan Inkalla kävi hieroja muistaakseni pari kertaa)
  • 1 osteopatia (en muista kävikö viime vuonna alkuvuodesta osteopaatilla myös)
  • Hieronta (itse hieronut)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti