tiistai 25. syyskuuta 2012

24.09.2012 palauttavat omalla kentällä

Töiden jälkeen tehtiin Inkan kanssa kokeessa persiilleen menneet osat ilman palkkaa, mutta korjaten virheet. Kehän olin asetellut täsmälleen samoin, paitsi z:n merkit sijoitin lähemmäs ruudun linjaa ja korkeat keltaiset törpöt siihen häirtsemään ruutuun menoa.

  • Kaukokäskyt / palautin taaksepäin, jos tuli eteenpäin ja äänellä yritin kertoa milloin menee persiilleen ja milloin menee hyvin => muuta palkkaa ei tippunut
  • Ruutu / hyvin merkille ja hyvin ruutuun (valitettava haukahdus kuitenkin), aivan suoraviivaisesti, kovin laitaan meni kylläkin ja käskin siihen maahan, mutta hyvin ruudussa ja myös ruudun loppuosa hyvin eli kontaktiin seuraamaan.
  • Luoksetulo / oli hiljaa, kas kummaa.......... seisominen ok, maahanmenoon toinen käsky, kun kyynäreet jäi vähän ylös
  • Seuraaminen / todella ponnekasta ja paikkansa pitävää, aktiivista........ en antanut sivuaskeliin käskyjä, jolloin suhteellisen hiljaa, käskyjen antaminen tuotti ääntä
  • Tunnari => aivan vastaava tapaus kuin kisassa, niin selvä ja varman näköinen kapulan haku (paljon kapuloita samanlaisessa rivissä, kuin kisassa), pahoittelin Inkalle, ettei tämä ollut oikea ja komensin kipaseen hakemaan oikean ja sieltä se tuli, jolloin taas kehut siitä
  • Z:ta S-M-I / taas tuli aivan vierestä vieras koira, jolloin otin pannasta napakan otteen ja huomautin, että kontkatiin kiitos ja toimihan se, eka suora hyvin ja seisominen ok, mutta seuraavalla meni maahanmenon istumaan, jolloin taas moite ja takaisin alkuun, jolloin käskin lopettaa häröilyn........ uusinnalla teki hyvää seuraamista ja hienot suorat jäävät, josta taas kunnon kehut (kehuin kyllä myös hieman käännöksissä, kun piti kontaktin hyvin)
Tämän jälkeen vielä ruudun paikkaa näytöllä ja muutama suoritus suoraan lelulle evl -ruutuna, jolloin palkkana narulelu. Lisäksi kaukojen hinkkausta hieman läheltä ja hieman kauempaa, jolloin taas puutuin siihen, että ei suorita oikein. Kunnon kehut oikeasta suorituksesta ja nyt heitin myös palkan taaksepäin kun teki todella hyvin suorituksen.

Loppuun vielä uusinta tunnistusnoudosta toiseen suuntaan ja nyt teki täsmällisen ja hyvän tunnarin.

Nyt saattoi olla erittääin tyytyväinen Inkan työskentelyyn, vaikka vähän sieltä ääntelyä lähtikin ilmoille ekalla ruutuun lähetyksellä ja seuraamisen alussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti