keskiviikko 5. syyskuuta 2012

05.09.2012 tehistreenit Heurekalla

Tällä viikolla ei ollakkaan treenattu vielä tokoa. Tiistaina Inkalla oli agilitytreenit, jonka ohella hiukan otin kyllä peruuttelua sekä itseni ympäri kiertoa, mutta siinä se sitten olikin.

Keskiviikkona tavattiin Sannan ja Kaisun kanssa Heurekalla. Nyt ei ihan nappiin treenit menneet, joten taitaa joutua vielä huomenna torstaina treenaan. Oma keskittyminen hieman herpaantui myös ennen Inkan vuoroa tulleeseen puheluun, mutta kokonaisuutena meidän kaikkien kolmen treenit olivat hieman sanoisinko mielenkiintoiset ja eivät ihan menneet putkeen.

Alkuun otettiin paikalla istuminen ja paikalla makaaminen. Inka ensimmäisenä rivissä ja vieressä Roki sekä Alma sitten toisella laidalla. Istumisen palkkasin heti alussa ja samoin kävin maahan palkkaamassa, kun rauhoittui sinne. Ei kuitenkaan auttanut sekään siihen, että meni lopulta lonkalleen.

Ennen omaa vuoroa tehtiin häiriöseuraamista kolmen koiran kesken. Inkan kanssa aika lähellä Almaa pörrättiin, mutta ihan kivasti meni aina loppua kohden. Ihan alussa hiukan herpaantui, kun olimme niin lähekkäin. Palkkasin Inkaa pallolla kainalosta.

INKA

  • RUUTU narulelu / näyttöruutu x 2 / voittajan ruutu, koira käännettynä evl:n asentoon merkillä, narulelu ruudussa / merkki, josta lihapulla (oli vähän kuumana, ennen lähetystä, joten haukahdus) / palkkasin kuitenkin nyt, koska kisa on niin lähellä / viimeisenä sitten käskytetty ruutu, jolloin meni merkille hiljaa ja lähti merkiltä hiljaa (hyvä, lihapulla), palkkaus seisomisesta
  • Z:n kävely, ei jääviä / aivan kelvotonta menoa, ei kontaktia ja väljä, jätätti / lelu niskan taakse ja paransi huomattavasti
  • Ohjattu nouto, oikea (ruudun puoleinen) / unohdin muistuttaa merkistä, jolloin lähti minne lähti ja jouduin käsimerkein ohjaan matalalle valkoiselle merkille, josta kävin kehuen hakemassa pois ja otettiin uudelleen, jolloin meni erinomaisesti. Otin myös palautuksen läpi jalkojen, jotta saisin suoristamaan.
  • Luoksetulon pysäytys / ihan kelvollinen seisominen, juoksin palkkaan lihapullalla / ääntelyä estin niin, että kävelin välillä takaperin, sain keskittymään paremmin (ehkä voisi käyttää myös sitä, että jättää namin, mutta sen saa ottaa vain luvalla)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti