perjantai 21. syyskuuta 2012

19.09.2012 pikatreenit

Keskiviikkona oli tarkoitus mennä tehistreeneihin, mutta päätin sitten vetää naapurikentällä kaverin avustuksella pikatreenit ennenkuin menin kouluttamaan hyppynoutoa tehiskoulutukseen.

Inkan juoksu on aika lähellä ja sen seurauksella se on entistä enemmän omapäisempi ja ei kuuntele mitä sille sanotaan. Lisäksi se, että en ole ehtinyt sitä treenaamaan tulevaa kisaa edeltävinä viikkoina tiiviisti ei ole hyvä asia. Inka tarvii sen, että sen treenitahti tiivistyy kahden viimeisen viikon aikana, edellisellä viikolla vedetään liikkeet kuntoon ja seuraavalla pidetään helppoja harjoituksia tehden hieman varmistellen suoritusta kuntoon. Nyt kaikki on mennyt vähän sillä toisella kädellä huitasten tai ei ollenkaan.

Keskiviikkona se näkyi erityisen selvästi.

  • Z:ta / seuraaminen erinomaista ja keskivälin istuminen ihan ok => palkkana kehut
  • Tunnari / ääntä sivulla, kun oli kiihkeänä, koski nyt oman viereiseen, mutta toi oman laukalla
  • Ohjattu nouto, vasen / hmm..... ääntelyä kapuloita viedessä, merkille hyvin ja siitä piru vie keskikapulalle, johon pysäytys ja siirryin hiukan lähemmäs ohjaamaan oikealle kapulalle, josta sitten palkkaus + (yksi korjaus toisto)
Ei ihan vakuuttavaa, juu ei............ tunnaria rauhoitetaan kaksistaan, enää ei oteta, mutta seuraavana päivänä korjataan ohjatun kääntymistä kapulalle patukalla sekä pidetään keskikapula kuitenkin paikallaan, kun otetaan se vasen puoli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti