perjantai 18. syyskuuta 2009

13.09.2009 agilitykisat Ojangossa


Bat Ry:n sunnuntain agilitykisat alkoivat poikkeuksellisesti meidän osalta vasta klo 16:05. Olimme sopineet Vinhan ohjaajan Johannan kanssa, että hänkin ilmoittaa Vinhan kisaan, joten minulla oli sitten onneksi seuraa kisapaikalla, koska kilpailut olivat aikataulusta valtavasti myöhässä.


Pääsimme aloittamaan vasta noin klo 17.30. Onneksi jätin auton aika kauas radasta, jotta Pablo ei kuulisi keinun kolinaa. No onneksi ei edellisillä radalla eikä myöskään meidän radalla ollut keinua.


Pablo oli hyvässä vireessä ja haukkui sekä tepasteli innoissaan. Vauhti oli radalla alusta asti hyvää ja sain juosta ihan oikeasti. Kepeillä kuitenkin Pablon nenä ehti käydä keppien sisäänmenon väärällä puolella ja näin ollen kepeiltä tuli viitonen. Sain kyllä nopeasti korjattua, mutta nollahan oli jo mennyt. Jatkoimme rataa ihan hyvällä vauhdilla ja kepitkin kuulemma meni paljon nopeampaa kuin aikaisemmin. Puomi oli sellainen uusi mattopäällysteinen alumiini hössäkkä, jollaista Pablo käytti jo viime kisoissa ihan onnistuneesti, mutta nyt sattui jotain ihmeellistä. Lähti nousemaan reippaasti, mutta sitten tippui aivan siinä ylösnousun ja suoran kohdalla. Näytti kuulemma aika pahalta !


En kuitenkaan ruvennut tarkisteleen siinä vaiheessa vaan hyväntuulisesti tuhahdin, että mitens nyt noin ja ohjasin takasin puomille, jonne meni ihan reippaasti. Jotkut ehkä oli sitä mieltä, että en tehnyt oikein vaan olisi pitänyt tutkia Pablo ensin.


Itse kuitenkin tunnen Pablon, jos olisi pahasti sattunut niin se olisi mennyt kasaan. Nyt kuitenkin jatkoi reippaasti ja puomin jälkeen oli enää yksi hyppy. Tarkastin Pablon heti kisan jälkeen ja katsottiin kuinka liikkuu. Mitään ei arastanut tai liikkunut normaalista poiketen. Eikä myöskään myöhemmin ilmennyt mitään kotona.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti