torstai 20. joulukuuta 2007

20.12.2007 noutoa ja muuta puuhastelua sisällä


Jalka on taas vaivannut ikävästi, joten lenkkeily tahtoo jäädä vähiin. Aamulla jouduin menemään autolla töihin, kun jalka ei kestänyt kävelyä. Oikeastaan eilen lenkillä alkoi jo oireilemaan ja illalla paheni selvästi. Koirien ulkoilu tahtoo jäädä tuohon lähimetsässä pyörimiseen valitettavasti. Onneksi on tulossa viikonloppu ja joululoma, joten ajetaan valoiseen aikaan autolla pidemmälle, jolloin koirat pääsevät vapaana juoksentelemaan.


Illalla otin noutokapulan pitämistä ja maasta nostamista, jokaisella koiralla kotona sisällä makuuhuoneessa ja Rommilla myös metallikapulalla ja 1 kg:n kapulalla. Inka saa vieläkin pysytellä ohjatunnoudon kapulassa. Muutaman kerran piti 600 gr:sta niin, että itse tuin leuan alta.


Rommi lisäksi harjoitteli sivulle tuloja takaa ja kaukokäskyjä niin, että olin ihan lähellä tällä kertaa ja palkkasin ainoastaan istumaan nousemisesta. Inka vuorostaan harjoitteli kontaktia ja sivulletuloa sekä kaukokäskyjä läheltä (istumaan ja seisomaan).


Pablon kanssa harjoittelin noutokapulan (600 gr ja 1 kg) lisäksi vain kaukokäskyjä yhden kerran eli istumaan nousemisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti