lauantai 8. joulukuuta 2007

07.12.2007 Tottista Ojangossa


Pian kanssa aamulla treffit Ojangossa. Inkan kanssa aloitin leikkimällä, mutta likka ei ollut yhtä täpäkkänä kuin normaalisti. Laitoin neidin sitten autoon odottamaan.


Pian Sulon jälkeen oli Rommin vuoro ja yritettiin tehdä matalan vinoesteen yli noutoa (kova pyöreä juuttipatukka) niin, että Rommi olisi ollut Pialla liinassa ja estänyt sitä kautta varastamisen tai esteen kierron. Rommi oli aivan hämillään, hommasta ei tullut mitään. No ei auttanut kuin ruveta patukalla hieman nostattamaan viettiä ja sitten mentiin yli niin, että itse menin mukana ja pyysin ottamaan patukan ja näin palattiin takaisin ja hieman leikittiin. Sen jälkeen nopeasti korkeammalle esteelle ja sama juttu. Päätteeksi sitten vietiin nami ruutuun ja lähetin Rommin sopivan matkan takaa. Ihan kelvollinen suoritus Rommilta ja kutsusta tuli reippaasti luokse.


Inkan kanssa uusi yritys leikkimistä, hieman jo parempaa ja sen jälkeen myös matalampi vinoeste (ei noutoa) ja siitä korkeammalle esteelle. Ilman epäröintiä, oikein hyvä. Loppuun taidettiin ottaa luoksetulo Pian pidellessä Inkaa.


Pablo kävi vain kerran kentällä ja sen kanssa otettiin ensimmäiseksi leikkiä patukalla (jee, se leikki) ja seuraamista, sen jälkeen vinoeste noudolla (kova pyöreä juuttipatukka),  muuten hyvä, mutta yritii tuoda sen patukan esteen yli pitäen sitä päästä kiinni. Loppuun ruutu, joka meni ihan kivasti. Nyt vaan en enään muista otinko luoksetulon autolle.


Rommin kanssa toisella kierroksella hieman taas leikkiä ja hyppyä metrisestä, hypyssä hipaisee estettä. Yritettiin taas myös sitä, että Pia pitää liinassa ja minä ohjaan esteen yli. Ei vaan tule mitään, joten menin itse vierellä.


Inkan kanssa otin loppuun leikkiä ja seuraamista muutaman askeleen, seuraamisen paikka ei ollut oikein kohdallaan, mutta sain palkattua oikeasta kohdasta. Loppuun eteenmeno pallolla, Pia vei Inkan nähden pallon. Ihan hyvin eteni, alkuopetus on mennyt perille. Loppuun taidettiin ottaa vielä luoksetulo Pian pidellessä. Alan itse mennä noissa luoksetuloissa sekaisin, kun ei tule heti laitettua treenejä tänne blogiin.


Treenien jälkeen ajettiin vielä toiselle puolelle kenttää ja otin Pablolla pari kertaa vauvapuomia, joka sujui ihan kivasti ja siitä sitten radalle ja yksi hyppy, tiukka käännös kunnon puomille ja jippiiiii, Pablo meni puomin epäröimättä. Siihen perään kepit ja hyppy ja autoon. Olipas poika iloinen ja niin ohjaajakin :o) !


Huomenna on Purinalla tottistreenit, mutta ei taideta vielä ottaa puomia siellä, ehkä ensikerralla sitten !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti