torstai 6. joulukuuta 2007

06.12.2007 esineruutua Tuusulassa


Aamulenkki tehtiin Tuusulassa Satun kanssa koirien saadessa hieman leikkiä siinä samalla. Lyhyen lenkin jälkeen teimme esineruudun 30 x 50 metriä. Satun Safi ja Fani olivat ensiksi, niiden jälkeen Rommi ja viimeisenä Inka.


Rommilla oli ongelmia irtaantua tarpeeksi kauas, joten jouduin viemään itse esineen Sadun pidellessä Rommia (toimii paremmin Rommilla kun vien itse). Tämän esineen Rommi haki ihan hyvin ja palkkasin pelkästään kehuilla, seuraava lähetys onnistui, mutta ei tuonut esinettä ruudusta. Yhden esineen vielä sain ruudusta avuilla, mutta kovin hyvin ei harjoitus onnistunut. Loppuun pallopalkka.


Inkan nähden Satu vei ensimmäisen esineen ja sen hakemisessa ei suurempia ongelmia ollut, vauhti olisi voinut olla hieman nopeampi ja hieman epäiltiin jäljestävän. Toisen esineen vein minä, mutta vaikka Inka näki esineen viemisen, niin lähti aluksi hyvin, mutta rupesi sitten jäljestämään eli meni ruutua edestakaisin eli tallauksen kanssa ongelmia. Täytyy tehdä kaistaleita, ei tässä muu auta. Nyt korjattiin asiaa niin, että Satu vei esineen ja jäi seisomaan lähelle. Nyt vauhti oli hyvä, mutta Inka tietysti hieman hämmentyi ja tarjosi esinettä Satulle. No kutsusta sitten lopulta toi minulle ja leikittiin loppuun patukalla.


Merkkien purkamiseen ruudusta otimme kaikki viisi koiraa mukaan ja sen jälkeen ajoimme läheiselle hiekkakuopalle mäkitreeneihin koirien kanssa, jopa Pablokin innostui :o) juoksemaan. Kun koirat kyllästyivät juoksemaan Satun ja Minun väliä niin, lähdimme lyhyelle metsälenkille. Kovin oli sen jälkeen autoon palaavat ihmiset ja koirat läpimärkiä ja likaisia !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti