maanantai 3. joulukuuta 2007

01.12.2007 Agilityä Keravalla


Lauantaina oli Pablon agilitytreenit, olin kaavaillut, että Rommi ottaisi Pablon paikan talveksi, mutta kouluttaja halusi jatkaa Pablon kanssa. Esteet pidettiin Pablolla hieman matalampana, ihan kohtuullisesti se sujui ja Pablo tuntui melkein omalta itseltään, mutta siitäkin huolimatta pidetään hieman kisataukoa ja jätetään se Purinan itsenäisyyspäivän kisa väliin ja mennään sen sijaan harjoittelemaan esineruutua.


Rommin kanssa siinä ohessa harjoiteltiin vähän kontaktin pitoa ja ihan loppuun se pääsi hyppäämään muutaman esteen ja sukeltamaan putkeen. Ihan reippaasti sekin liikkui mattopohjalla ja muutenkin käyttäytyi oikein hyvin, hieman haukkui kun olin Pablon kanssa radalla, mutta enpä siihen ehtinyt puuttumaan.


Illalla suuntasimme Hyvinkäälle Nannan järjestämille jälkiporukan pikkujouluihin tai paremminkin jälkikauden päättäjäiskemuihin. Syötiin itsemme aivan ähkyyn asti ja aika kului siivillä mukavassa seurassa. Rommi lähti myös mukaan, koska jatkoin sitten aamulla suoraan Hyvinkäältä Vierumäelle Scy Ry:n järjestämään tottisseminaariin. Rommi tuli ihan hyvin juttuun Nannan sakemanni nartun Jaskan kanssa, jopa innostuivat iltapissalla leikkimään keskenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti