torstai 22. kesäkuuta 2017

21.06.2017 Talissa kevätkauden viimeiset ohjatut treenit

Toivo oli yksin mukana reissussa, kun en viitsinyt ottaa Inkaa niin moneksi tunniksi autoon odottamaan.

TOIVO

1. kierros

Tarkoitus oli ottaa noutoa heti alkuun metrisellä Gappayn keltaisella rättiestellä, mutta Toivo kävi taas niin kuumana, että päätin vaihtaa suunnitelmaa ja aloittaa seuraamisella. Olin kyllä tehnyt sille alkuvalmisteluja, mutta heti nähdessään kapulan niin räjähti käsiin.

Aloitimme ensin ilmoittautumisella, johon tulin koira vapaalla käskyllä, ei seuraamisella !

Siihen asti kaikki meni ihan hyvin, mutta tosiaan sitten otin sen kapulan Alexandralta ja Toivo alkoi kiihtymään, joten annoin sen takaisin.

Tehtiin sitten seuraamista, mutta Toivo edisti kyllä aikalailla ja siihen ei oikein saanut otetta. Tein sitten polven nostoa ja loivaa kaarretta vasemmalle, joka ei heti auttanut, väisti kyllä, ei poikittanut, mutta täytyy tätä tehdä muualla ensin, ennen kuin tuo näihin treeneihin. Tein sitten täyskäännöksiä vasemmalle ja myös sitä askelta oikealla jalalla, mutta siihen lankaan Toivo ei mennyt vaan hienosti pysy paikallaan.

Seuruu treenit auttoi kuitenkin niin paljon, että hyppynouto oli oikein hyvä ja ilmava, eikä kapulalle rähjätty ja vinoeste myös ihan hyvä, vaikka kapulaa joutui hieman etsimään. Varmistin vielä paluuta, ettei opi missään vaiheessa edes miettimään sivusta tulemista. Hypyt ja vinoesteen ylitys oli kyllä hienoa katsottavaa, ilmavia ja vahvoja ylityksiä !

Patukka toimii ehkä paremmin kuin pallo, koska pallosta alkaa helpommin ääntelemään, mutta patukka  kuitenkin kelpaa palkkana, vaikka ei ole yhtä hyvä kuin narupallo.

2. kierros

Tehtiin henkilöryhmää ja lähelle ihmisiä menemistä sekä luoksetuloa.

Pyrin aloittamaan ja lopettamaan hallitusti, mutta taas meinasin kentältä poistua hihkuen ja rillutellen, kunnes muistin, että en saa enää tässä vaiheessa hillua ja nostattaa sitä !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti