maanantai 24. maaliskuuta 2008

19.03.2008 lähikentällä tokoa


Lomalla oli tarkoitus harjoitella ihan tosissaan tottista, mutta motivaatiopula on vaivannut, joten ollaan tyydytty vaan lenkkeilemään. Osansa tietysti on ollut, että Rommi oli vielä tiistaihin asti hyppykiellossa.


Tänään lenkin ohella otin Inkalla ja Rommilla kuitenkin seisomis- ja maahanmenoharjoituksia läheisellä asfalttikentällä. Inkan kanssa lisäksi muutaman tokon luoksetulon suoraan sivulle. Hyvin pysyy paikallaan odottamassa käskyä ja tulee reipasta vauhtia suoraan sivulle.


Seisomisen harjoittelu tuntuu vaan sahaavan paikoillaan, toisella kertaa todella hienosti ja seuraavalla kerralla Rommi marssii vaan vieressä. Samalla maahanmenoon on tullut vaikeuksia, tekee maahanmenon sijaan hienon seisomisen (joka muuten ei meinaa onnistua) tai sitten menee maahan kovin hitaasti. No jatketaan harjoituksia.


Pablon kanssa otinkin vasta kotona pihalla kaukokäskyjä istu - maahan - istu. Muutamia sivulletuloja, joista palkka lentää taakse tai eteen. Samalla harjoiteltiin myös maahan - seiso ja istu - seiso, yllättävän hyvin onnistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti