sunnuntai 3. tammikuuta 2016

01.01.2016 uusi vuosi sitten alkoi, toivottavasti parempi kuin edellinen

Inka ja Toivo mukana kummatkin ja pienen lenkin jälkeen kakkos kentälle treenaan. Tänään kumpikin teki vain yhden satsin, kun Toivo on tehnyt kaksi ja Inka yhden kerran + paikallaolot kummankin koiran kanssa yhtäaikaa.

Paikallaolot tehtiin taas loppuun ja ne menee Inkan kanssa tosi kivasti niin makuu kuin istuminen. Heittelin myös palloa Toivon ohitse. Taisi olla Toivolle aika vaikeaa, kun hieno kehu -lelu liisi ohi, mutta pysyi paikallaan. Viimeksi heitin kapulaa, se ei yhtään ollut näin suuri häiriö.

Toivo suoritti ennen Inkaa oman osuutensa. Ohjatun suuntia ollaan tehty taas hiukan ja nyt alkaa olla taas selvästi kartalla Toivokin. Alkuun otin hieman seuraamista nami -palkalla ja lisäksi tehtiin luoksetuloa suoraan sivulle ja alokasluokan hyppyä niin, että tuli suoraan sivulle.

Inka keskittyi muutaman askeleen seuraamisiin, jotta pysyy oikealla paikalla seuraamassa. Lisäksi sivulle tuloa oikean kautta "viekku" -käskyllä ja eteentuloa sivulta "tänne" -käskyllä, jota aikoinaan käytin Inkalla silloin, kun vielä harjoiteltiin bh-koetta varten.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti