tiistai 6. tammikuuta 2015

4.1.2015 tehiksen kisaharkan video

No selitykset löytyy tuolta aiemmin. Toivoa en saannut viritettyä yhtään kehän ulkopuolella tai lähinnä en päässyt rauhoittamaan sitä, kun kävi niin kuumana muihin koiriin. Olisi mieluiten leikkinyt tyttöjen kanssa ja turhautuminen purkaantui haukkumalla !

Viereisen kentän agilitytreenit kiinnosti aivan kauheasti ja tuntui välillä vastaavan naapurikentän haukuntaan samalla mitalla. Videolta kuulee välillä mikä meteli siinä vieressä oli ja Toivon keskittyminen herpaantui siinä useampaan otteeseen.


Kokonaisuudessaan olen kuitenkin ihan tyytyväinen. Seisomisen epäonnistuminen menee tosiaan minun piikkiini, kun en antanut tarvittavaa apua. Haukkumiseen en osannut varautua, mutta tiedän kyllä, että Toivon hypähtäessä minua kohden se haukahtaa, joten sitä pitäisi välttää.

Paljon on vielä viilattavaa ja kestettävä häiriötä, mutta kesään nähden ollaan edistytty paljon ja oli kiva kuulla, että näin oli muidenkin mielestä. Toivon energia miellytti myös ja onneksi tuota haukkumista on helpompi hallita kuin vinkumista. No tämä oli hyvä herätys, että se on jatkossa yksi harjoitusten seurattava asia. Näin alussa se on helpompi karsittava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti