tiistai 6. tammikuuta 2015

06.01.2015 Toivo 1 v 5 kk ja 03.01.2015 Inka 9 v 5 kk

Niin se meidän pikkanen Toivo tänään täyttää 1 vuotta ja 5 kuukautta. Iso poika jo ;) !

Aamu aloitettiin lenkillä Ojangossa ja kunnon puolentoista tunnin lenkki tehtiinkin. Pakkasta oli peräti 15 astetta, mutta vaatetta oli paljon päällä, joten hyvin tarkenin.

Tosiasiassa oltiin menossa treenaamaan tokoa Mariannen kanssa, mutta ei muistettu, että hallilla oli agilitykisat. No koiria ei yhtään haitannut lenkkeily. Kuuden koiran lauma sitten suuntasi lenkille. Toivo leikki ja juoksi taas koko lenkin Lahjan kanssa niin onnellisena, vaikka joutui välillä tyttösen alistsmaksi. Ihana katsoa sitä iloa !

Inkakin oli niin reipas ja jaksoi lenkin taas kerta kerralta paremmin. Niin iloinen Inka, että omakin sydän meinaa pakahtua. Lopetin Inkan kipulääkkeen noin puolitoista viikkoa sitten. Katsotaan nyt hetki miten menee ilman niitä.

Tätä blogin pitoa olen vähän miettinyt, että jatkanko tätä ja missä muodossa. Vähän ajattelin, että lopetan treenien kirjaamisen, koska harvemmin tulee itse kaivettua täältä omia kirjoituksia jälkikäteen, eikä tätä kuitenkaan kovinkaan moni lue, joten ei ole niin tarpeellinen kenellekkään. Ehkä ostan taas kalenterin ja aloitan sinne treenien kirjaamisen ja seuraamisen. Tänne ehkä kirjaan vaan tarkemmat selvitykset koulutuksista, kisaharkoista ja ehkä kuvia ja videoita joskus niin saan helpommin tarkistettua mitä ja miten piti tehdä. Kun pitää täällä yllä kaikkia treenejä niin en saa tästä itselle oikein irti mitään. Ehkä jätän pois myös tokokurssien kirjaamisen, ellei sieltä tule esille jotain tarkemmin  kirjoitettavaa muistiin.

Nyt pitäisi vaan löytää kunnon kalenteri tähän tarkoitukseen !







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti